Vaccinare la locul de muncă. RCS-RDS, KFC sau Danone au finalizat vaccinarea angajaților. Umează alte 42 de companii, printre care Bosh, Dacia și Holzindustrie Schweighofer

La sediile a 42 de companii din 21 de județe și din Capitală vor fi organizate centre de vaccinare, a anunțat, marți, pe Facebook, secretarul de stat în Ministerul Sănătății și vicepreședinte CNCAV, Andrei Baciu.

Potrivit acestuia, mai multe companii au finalizat vaccinarea angajaților, printre care RCS-RDS, KFC, BGS, Danone, Fabrica de Confecții Tanax, Dr. Oetker, Direcția Silvică Suceava, Liceul Militar Câmpulung, Școala de Jandarmi Fălticeni.

„Mă bucur că alți angajatori le urmează exemplul, iar săptămâna aceasta vor fi organizate centre la sediile a 42 de companii importante, din 21 de județe și Municipiul București.

-Bosh, Terapia și DeLonghi din județul Cluj vor organiza centre în această săptămână;

-La fel procedează și cei de la Uzina de Automobile Dacia;

-Și producatorul francez de componente auto Faurecia din județul Argeș are în plan vaccinarea angajaților;

-Transgaz a anunțat că demarează vaccinarea în această săptămână;

-Firma austriacă Holzindustrie Schweighofer va face același lucru în zilele care urmează;

-Și angajații Radio România (SRR) vor fi vaccinați împotriva SARS-COV2;

-Combinatul Azomureș și-a manifestat intenția de a demara campania de vaccinare a angajaților tot în această săptămână”, a precizat Andrei Baciu.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Vaccinare la locul de muncă. RCS-RDS, KFC sau Danone au finalizat vaccinarea angajaților. Umează alte 42 de companii, printre care Bosh, Dacia și Holzindustrie Schweighofer”

Comentariile sunt închise.