Senatorii AUR votează ÎMPOTRIVA educației sexuale în școli. Claudiu Târziu: Să nu-i lăsăm pe progresiști să ne îndoctrineze copiii!

Co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a transmis, luni seară, un mesaj fără echivoc privind modul în care senatorii partidului AUR vor vota, marți, o lege cu o uriașă miză politică și ideologică, anume educația sexuală în școli.

„Mîine (marți-n.red) vom vota în Senat un proiect de lege care are o uriașă miză politică și ideologică. Este vorba despre modificarea și completarea legii privind protecția și promovarea drepturilor copilului, pentru care Iohannis a sesizat Curtea Constituțională, sesizare care i-a fost, Slavă Cerului, respinsă.

Preocupările repetate ale președintelui față de „acordul scris al părinților” – cu care Iohannis și USR-iștii nu sînt deloc de acord – și introducerea educației sexuale în școli relevă ceva stupefiant: cea mai înaltă instituție a statului român consideră părintele drept un obstacol în calea realizării drepturilor copilului.

Din punctul nostru de vedere, dreptul părintelui de a-și educa propriul copil în acord cu convingerile sale este fundamental. Acordul ferm transmis de părinte este în deplin acord cu litera și spiritul Constituției, care consacră respectul pentru libertatea de conștiință, pentru viața intimă și familială. Educația și formarea unui copil sînt aspecte foarte personale, care țin de viața fiecăruia.

Să nu-i lăsăm pe acești progresiști (de fapt, regresiști) să ne pervertească și să ne îndoctrineze copiii! Ne vom împotrivi pe orice cale acestei strategii distructive.

Mîine (marți-n.red), senatorii AUR vor vota pentru legea în forma actuală – cu acordul scris al părinților și fără sintagma „educație sexuală”.

Să le dea Bunul Dumnezeu înțelepciune și colegilor noștri de la celelalte partide. Un vot pentru legea în forma actuală este un vot pentru normalitate și responsabilitate!”, a transmis, duminică seară, pe Facebook, liderul AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Co-președintele AUR, Claudiu Târziu, a subliniat, recent, că partidul AUR se împotrivește ferm „coruperii inocenței copiilor, așa cum recomandă anumite norme ale unor organizații cu agendă neomarxistă”.

Senatorul Claudiu Târziu a reafirmat poziția partidului AUR față de această lege într-o intervenție, în Plen, de săptămâna trecută.

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost