Președintele Klaus Iohannis: Măsurile restrictive nu trebuie impuse acum, dar vaccinarea da

Președintele Klaus Iohannis a făcut, vineri, înainte participării la Summitul Inițiativei celor Trei Mări, o serie de declarații în ceea ce privește necesitatea impunerii restricțiilor sau vaccinării.

Întrebat fiind despre impunerea unor noi restricții, în contextul răspândirii tulpinii Delta, președintele Iohannis a răspuns:

„Sincer, nu cred că măsurile restrictive trebuie impuse acum, dar vaccinarea da. Deci, am trecut printr-un an și jumătate de pandemie, și am repetat acest lucru de multe ori, și o să-l repet și acum. Ieșirea din pandemie și prevenirea revenirii pandemiei, că despre asta vorbim acum, stă în vaccinare. La noi vaccinarea este posibilă, vaccinul este disponibil fără programare, fără niciun fel de birocrație. Deci, eu recomand în continuare fiecărui român să se vaccineze dacă nu dorește să ajungă la spital. Atât de simplu este”.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Președintele Klaus Iohannis: Măsurile restrictive nu trebuie impuse acum, dar vaccinarea da”

  1. Adică dacă refuzăm să ne vaccinăm, ”poliția sanitară” ne va lua pe sus și ne va interna într-un ”lagăr de izolare și carantinare” pe care îl vor numi ”spital”?

Comentariile sunt închise.