„România Educată”. Colecție de 24 de fotografii cu președintele Iohannis, într-un document fără niciun autor menționat

„România Educată”, proiectul elaborat în ultimii șapte ani și asumat de președintele Iohannis, conține nu mai puțin de 24 de fotografii cu președintele Iohannis, realizate în diverse vizite.

Documentul nu conține grafice, diagrame, infografice, în schimb nu duce lipsă de fotografii cu președintele Iohannis.

O colecție de 24 de fotografii cu președintele Klaus Iohannis este cuprinsă în raportul final „România Educată”, document care a fost elaborat în ultimii 7 ani, scrie EduPedu.

Potrivit sursei citate, documentul final nu are niciun autor menționat, lista autorilor lipsește, fiind doar o rubrică de mulțumiri pe ultima pagină, unde se spune că „de-a lungul întregului Proiect România Educată, ne-au fost alături instituții publice și organizații neguvernamentale, care ne-au sprijinit cu experiența lor în domeniul educației, cărora am vrea să le mulțumim cu această ocazie”.

Există o singură fotografie cu grupurile de lucru pentru documentele din proiect, la pagina 8.

În rest, apar doar fotografii cu președintele Iohannis în diverse vizite, majoritatea din primul mandat de președinte – 2014-2019 – și două din mandatul al doilea.

Despre „România Educată”, RostOnline a relatat aici.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „„România Educată”. Colecție de 24 de fotografii cu președintele Iohannis, într-un document fără niciun autor menționat”

  1. Ați vrut să scăpați de dracul PSD și ați dat de un tartor și mai mare.
    Mă bucur că nu mi-am pătat conștiința alegându-l pe acest trădător. Am ales prima dată să nu votez decât să votez cu cineva pe car nu îl cunoșteam, și nici PSD nu voiam.

Comentariile sunt închise.