Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Mărșăluind către „progres”, neobolșevicii calcă în picioare și demolează instituții, tradiții, lumi întregi. Pericolul este mai real ca niciodată în ultimele decenii

Senatorul Claudiu Târziu a atras atenția că neobolșevicii calcă în picioare și demolează tradiții și lumi întregi, existând pericolul real ca cele mai negre părți ale istoriei recente, precum dictatura sau Gulagul, să se repete.

„Între bolșevicii din urmă cu un secol și neobolșevicii de astăzi nu există diferențe decît de nuanțe. Mărșăluind către „Progres”, neobolșevicii calcă în picioare și demolează instituții, tradiții, lumi întregi. Prefac totul în țăndări și dezumanizează.

Credeați că dictatura și Gulagul sînt doar concepte ale unui trecut irepetabil? Nicidecum. Pericolul este mai real ca niciodată în ultimele decenii”, a scris, pe Facebook, co-președintele AUR, Claudiu Târziu.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.