Vestea cea bună! Arhimandritul Efrem, starețul Mănăstirii Vatopedu, a fost externat

Arhimandritul Efrem, starețul Mănăstirii Vatopedu, a fost externat, sâmbătă, 17 iulie, după o lună și jumătate petrecută la terapie intensivă.

„După o lună și jumătate petrecută la terapie intensivă Părintele Efrem a ieșit din spital astăzi dimineață, sâmbătă 17 iulie. La recomandarea medicilor săi va urma tratamente într-un centru de recuperare.

Doctori și asistenți medicali și-au luat rămas bun de la Părinte cu multă emoție și bucurie că a ieșit cu bine din marea încercare prin care a trecut.

Ieri după-amiază l-au vizitat Arhiepiscopul de Atena și a toată Grecia Preasfințitul Ieronim și guvernatorul politic al Sf. Munte Atanasie Martinos”, potrivit unui anunț postat pe pagina de Facebook a Mănăstirii Vatopedu.

Părintele Efrem a fost internat, în 28 mai a.c., în spitalul „Evangelismos” din Atena, după ce a fost infectat cu coronavirus, iar din 4 iunie a fost intubat.

Stareţul Mănăstirii Vatopedu de la Muntele Athos, Arhimandritul Efrem, a fost pomenit, la sfârșitul lunii iunie, la Sfânta Liturghie oficiată de Sărbătoarea Preasfintei Treimi la Patriarhie, după cum a relatat RostOnline.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost