Senatorul Claudiu Târziu (AUR), despre marșul LGBT în Postul Adormirii Maicii Domnului: O blasfemie!

Senatorul Claudiu Târziu, co-președintele AUR, a criticat în termeni duri organizarea marșului LGBT în Postul Adormirii Maicii Domnului, caracterizând acest eveniment ca fiind o blasfemie.

Redăm integral mesajul reacția senatorului Claudiu Târziu:

„În plin post al Sfintei Marii, o minoritate deviantă, foarte zgomotoasă și extremistă aduce o ofensă fără precedent uriașei majorități creștin-ortodoxe, impunînd organizarea unor parade stridente și pîngăritoare. O blasfemie!

Propagandiștii lgbt, căci despre ei este vorba, au premeditat și acum urlă din toți rărunchii „discriminare”, în cazul în care oricine ia o poziție diferită față de pretențiile lor.

În aceste zile, fără să-i întrebe nimeni dacă sînt sau nu de acord, cetățenii din București și Timișoara sînt siliți să accepte, zîmbind și eventual în genunchi, exhibiționismul unor activiști defilînd în culorile curcubeului.

Noi, românii, sîntem foarte îngăduitori și toleranți.

Însă, cum ar trebui să procedăm cînd însăși credința noastră milenară este batjocorită în asemenea chip, iar majorității îi este frică să ia atitudine?

P.S.: Am aflat astăzi din presă că dosarul de candidatură a Timișoarei la titlul de Capitală Europeană a Culturii, în 2023, a cuprins un întreg capitol denumit „Perspective fluide – Depășirea vechilor mentalități prin puterea culturii”, pentru a organiza evenimente lgbt la Timișoara.

Ce înseamnă asta? Că, pentru a fi „europeni”, trebuie să ne comportăm în răspăr cu propriile simțăminte și să acceptăm ceea ce este de neacceptat? Nicidecum, fraților!

Reamintim că Bucharest Pride, festival care se desfășura de obicei în luna iunie, este programat în Postul Adormirii Maicii Domnului, în perioada 9-14 august, după cum a anunțat RostOnline.

Parada LGBT este anunțată la București, pentru data de 14 august, chiar dacă organizatorii nu au obținut autorizație pentru locația solicitată. Discuțiile privind marșul LGBT vor continua săptămâna viitoare, după cum a relatat RostOnline.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Senatorul Claudiu Târziu (AUR), despre marșul LGBT în Postul Adormirii Maicii Domnului: O blasfemie!”

Comentariile sunt închise.