Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Openului Australiei

Nu e o tragedie și nu despre asta e vorba în cele ce urmează, ci de declarațiile Simonei din ultimele câteva zile.

Marți, 18 ianuarie 2022, apropo de expulzarea lui Novak Djokovic din Australia:

Eu am fost tot timpul pro vaccin, pentru că m-am și vaccinat atunci când a trebuit, chiar de la început. Mereu am ascultat opinia specialiștilor, a doctorilor, și sunt în totalitate de acord cu ei. Cred că este vorba despre ceva global și nu pot eu, care nu mă pricep la așa ceva, să-mi dau cu părerea. Dar, a fost o situație dificilă pentru toată lumea.” (DigiSport)

Sâmbătă, 22 ianuarie 2022, după victoria împotriva sportivei din Muntenegru, Danka Kovinic:

Mă simt grozav, mai ales că pot juca în optimi din nou. Mă simt excelent în Australia, poate de asta joc atât de bine, mai ales în fața acestui public care stă în această căldură pentru a ne urmări este întotdeauna o plăcere. Simt că sunt aproape de cel mai bun nivel al meu. Simt că am jucat grozav, dar Danka a fost obosită, a avut un meci foarte greu înainte. Este de fiecare dată o provocare mare să calc pe acest teren și să dau tot ce am mai bun. Sunt foarte mulțumită cu ce am jucat și de abia aștept următorul joc.

Pare că am fost relaxată astăzi, dar mă simt bine, mă simt mai concentrată, mă simt încrezătoare acum pentru că anul trecut am avut parte de un an foarte greu. Acum mă pot bucura să joc tenis, sunt sănătoasă și mă bucur că pot să fiu aici și să dau tot ce am mai bun. Este mereu cel mai important lucru acesta.” (27 Sport AS)

Luni, 24 ianuarie 2022, după înfrângerea împotriva sportivei din Franța, Alize Cornet:

„Îmi place să joc pe căldură, dar nu când e extremă. A fost foarte cald astăzi, m-a lovit căldura din primul set și nu m-am simțit bine. Am amețit la un moment dat, mi-a fost rău, mă dureau stomacul, ficatul, la un moment dat cam toate.

Încerc să mă recuperez după această perioadă lungă, de două luni, în care am dat zilnic ce am avut mai bun, și să revin sănătoasă la următorul turneu, gata să lupt din nou. Urmează 2-3 zile de pauză, sunt epuizată. Voi merge la Dubai, Doha, sper să fac treabă și acolo.” (Gazeta Sporturilor)

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost