UPDATE/ Novak Djokovic, prima declarație după sentința de luni: În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, vreau să rămân şi să încerc să concurez la Australian Open

ACTUALIZARE ORA 16:00

Liderul ATP, tenismenul Novak Djokovic, a oferit o primă reacție după ce instanța a decis să revoce decizia de anulare a vizei lui de intrare în Australia, spunând că este mulţumit şi îi este recunoscător judecătorului care a analizat cazul său.

„Sunt mulţumit şi recunoscător că judecătorul a întors anularea vizei. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, vreau să rămân şi să încerc să concurez la Australian Open. Rămân concentrat pe asta. Am zburat aici pentru a juca la unul dintre cele mai importante evenimente pe care le avem în faţa fanilor minunaţi”, a declarat el, într-o postare pe Twitter, anunță News.ro.

Știrea inițială

Srdjan Djokovic, tatăl lui Novak Djokovic, a anunțat pentru site-ul The Pavlovic Today că fiul său a fost arestat, iar avocații săi se gândesc cum să răspundă.

Potrivit aceleiași surse, el ar putea fi deportat din Australia, anunță DigiSport.ro.

Reamintim că instanţa a revocat, luni, anularea vizei de către autorităţile federale australiene a vizei de intrare în ţară a tenismenului Novak Djokovic, anunță agențiile de presă internaționale, după cum a relatat RostOnline.

Judecătorul Anthony Kelly a decis în favoarea lui Novak Djokovic în procesul privind anularea vizei acordate liderului modnial din circuitul ATP, transmite Reuters, citată de Hotnews.

Astfel, judecătorul a desființat decizia de anulare a vizei lui Novak Djokovic și a obligat guvernul la plata cheltuielilor de judecată.

Kelly a dispus ca Djokovic să fie eliberat din detenție în cel mult 30 de minute și să primească pașaportul și efectele personale eliberate.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost