Senatorul Claudiu Târziu, în podcast-ul „Conservatorii”: Hristos ne cheamă la o revoluție spirituală. Creștinii se constituie într-o rezistență la ideologia neomarxistă

Hristos S-a jertfit din dragoste pentru oameni, chemându-ne la un proces de restaurare a noastră, de trecere la starea de fii ai lui Dumnezeu, spune senatorul Claudiu Târziu în cel de-al XIV-lea episod al podcast-lui „Conservatorii”.

În acest episod de Paști, intitulat „Hristos revoluționarul”, senatorii AUR, Claudiu Târziu și Sorin Lavric, discută despre întoarcerea omului la Dumnezeu, despre resurecția pentru care Iisus a venit în lume, precum și despre cel mai important motor al acestei revoluții spirituale, anume dragostea.

„Hristos ne cheamă la o revoluție. S-a spus despre contemporanii lui Hristos că ei s-au înșelat în privința scopului venirii Lui pe pământ.

Ei credeau că Hristos a venit pentru o insurecție, nu pentru o resurecție. Că a venit să facă o revoluție în sens politic, când, de fapt, El a venit să facă o revoluție în sens spiritual. A venit pentru ca omul să aibă acces din nou la mântuire.

Suntem chemați cu toții la un proces de restaurare a noastră ca oameni. Să trecem din starea animalică, în care singuri ne-am adus prin păcatele noastre, la starea de fii ai lui Dumnezeu”, a explicat senatorul Claudiu Târziu.

Potrivit acestuia, cel mai important lucru este dragostea.

„Dragostea este cea care ne ridică și motorul acestei renașteri a noastre. Ceea ce ne duce la mântuire este tot dragostea.

Din dragoste pentru noi s-a jertfit Mântuitorul, din dragoste trebuie să ne jertfim și noi pentru ceilalți- din dragoste pentru noi, pentru ceilalți și pentru Dumnezeu”, a subliniat senatorul Claudiu Târziu.

Prin urmare, spune Claudiu Târziu, creștinii sunt în răspăr cu evoluția veacului, sunt în răspăr cu tendințele ideologice.

„Creștinii se constituie într-o rezistență la ideologia care vrea să desăvârșească distrugerea omului, dezumanizarea lui.

Această ideologie radicală a stângii neomarxiste vrea să scoată din om și simplu fior față de Divinitate, vrea să-l îndepărteze total de Dumnezeu.

Este o contrarevoluție a stângii. Dacă Hristos ne cheamă la o revoluție personală, stânga duce o contrarevoluție împotriva dorinței noastre de a ne întoarce la Dumnezeu”, a spus președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Despre alte episoade Conservatorii puteți să citiți aiciaici,  aici și aici.

 

 

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Senatorul Claudiu Târziu, în podcast-ul „Conservatorii”: Hristos ne cheamă la o revoluție spirituală. Creștinii se constituie într-o rezistență la ideologia neomarxistă”

  1. Corect , ce spun domnii senatorii in cauza , dar trebuie sa spuna si cum ne intoarecem la CREDINTA IN OM SI CEL DE LANGA TINE RECTE STAT CARE APARA ” OMUL ” PRIN INSTITUTIILE SALE DE ” STAT ” , CUM CORECTAM O GENERATIE NASCUTA DUPA ANII ” 89 ” , CU PARINTII PLECATII IN ALTE TARI PENTRU A ASIGURA EXISTENTA DE ZI CU ZI A URMASILOR LOR SI A LOR PERSONALA , CU O ” DEMOCRATIE INFRACTIONALA DE 30 DE ANI ” IN BENEFICIUL ” ALESILOR DEMOCRATIC ” AI POPORULUI , PROTEJATI DE LEGISALTIE IN CAUZA SI DE IMUNITATEA ASA ZISA ” PARLAMENTARA DE GRUP POLITIC ” , CUM SA AIBA O EDUCATIE ” DECAT CEA A INFRACTIUNII DACA AI AJUNS LA NIVEL DE GRUP POLITIC ” , INFRACTIUNII REALE MEDIATIZATE ” DE ASA ZISI ADVERSARI POLITICI ” , CE SA INTELEAGA GENERATIE NASCUTA DUPA 89 , IN ANII ” DEMOCRATIEI ” CU CAT AJUNGI MAI SUS SI FURI MAI MULT CU ATAT ESTI PROTEJAT MAI BINE SI TRAIESTI SI TU SI DESCENDENTII ” TAI ” DIN ” FURTUL” MUNCII FRAUDOLASE ALE TALE CU PROTECTIA ” SISTEMULUI DE STAT ” DEMOCRATIC SI ” FUNCTIONAL IN FRAUDA , LA NIVEL NATIONAL SI CU PROTECTIE LA VALOAREA SUMEI DE BANII FRAUDATI LA NIVEL EUROPEAN SI NATIONAL ” CE AM INSMANTAT ASTA CULEGEM SI ESTE NUMAI INCPEUTUL CU ” GURU DEMOCRATIC LA AGRICULTURA ” SI ALTI ” GURU ” CARE VOR APARE ” PAS CU PAS ” IN ALTE DOMENII FINANCIARE , ECONOMICE SI SOCIALE .” UNDE NU ESTE RESPECTATA ” PORUNCA ” CA IN BIBLIE , EXISTA ” PACATUL BANULUI MULT CASTIGAT USOR PRIN FRAUDA ” DAR NEFIIND PEDEPSIT EXISTA SI PACATUL ” STIMULENT SI REAL MATERIAL ” LA O GENERATIE CRESCUTA ” DEMOCRATIC” CA LA ALTI ASA ZISI ” DEMOCRATICI – CU VISUL AMERICAN – ADICA ORICINE POATE DAR ” ALESII ” AJUNG SA POATA ” CA LA ” BINGO , NU AI AVUT NOROC ” SI ATUNCI CULEGEM SI VOM CULEGE INCA CEL PUTIN 100 DE ANI CE AM INSMANTAT IN GENERATIA ” DEMOCRATICA ” A ANILOR DUPA 89, DEZVOLATATA EUROPEAN DUPA 2007 . Cu respect pentru ” marii infractionali democratici ” ai momentului , au din ce sa traiasca pe banii ” prostului votant si alesului democratic reprezentant al lui „.

Comentariile sunt închise.