Senatorul Claudiu Târziu, în podcast-ul „Conservatorii”: Hristos ne cheamă la o revoluție spirituală. Creștinii se constituie într-o rezistență la ideologia neomarxistă

Hristos S-a jertfit din dragoste pentru oameni, chemându-ne la un proces de restaurare a noastră, de trecere la starea de fii ai lui Dumnezeu, spune senatorul Claudiu Târziu în cel de-al XIV-lea episod al podcast-lui „Conservatorii”.

În acest episod de Paști, intitulat „Hristos revoluționarul”, senatorii AUR, Claudiu Târziu și Sorin Lavric, discută despre întoarcerea omului la Dumnezeu, despre resurecția pentru care Iisus a venit în lume, precum și despre cel mai important motor al acestei revoluții spirituale, anume dragostea.

„Hristos ne cheamă la o revoluție. S-a spus despre contemporanii lui Hristos că ei s-au înșelat în privința scopului venirii Lui pe pământ.

Ei credeau că Hristos a venit pentru o insurecție, nu pentru o resurecție. Că a venit să facă o revoluție în sens politic, când, de fapt, El a venit să facă o revoluție în sens spiritual. A venit pentru ca omul să aibă acces din nou la mântuire.

Suntem chemați cu toții la un proces de restaurare a noastră ca oameni. Să trecem din starea animalică, în care singuri ne-am adus prin păcatele noastre, la starea de fii ai lui Dumnezeu”, a explicat senatorul Claudiu Târziu.

Potrivit acestuia, cel mai important lucru este dragostea.

„Dragostea este cea care ne ridică și motorul acestei renașteri a noastre. Ceea ce ne duce la mântuire este tot dragostea.

Din dragoste pentru noi s-a jertfit Mântuitorul, din dragoste trebuie să ne jertfim și noi pentru ceilalți- din dragoste pentru noi, pentru ceilalți și pentru Dumnezeu”, a subliniat senatorul Claudiu Târziu.

Prin urmare, spune Claudiu Târziu, creștinii sunt în răspăr cu evoluția veacului, sunt în răspăr cu tendințele ideologice.

„Creștinii se constituie într-o rezistență la ideologia care vrea să desăvârșească distrugerea omului, dezumanizarea lui.

Această ideologie radicală a stângii neomarxiste vrea să scoată din om și simplu fior față de Divinitate, vrea să-l îndepărteze total de Dumnezeu.

Este o contrarevoluție a stângii. Dacă Hristos ne cheamă la o revoluție personală, stânga duce o contrarevoluție împotriva dorinței noastre de a ne întoarce la Dumnezeu”, a spus președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Despre alte episoade Conservatorii puteți să citiți aiciaici,  aici și aici.

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Senatorul Claudiu Târziu, în podcast-ul „Conservatorii”: Hristos ne cheamă la o revoluție spirituală. Creștinii se constituie într-o rezistență la ideologia neomarxistă”

  1. Corect , ce spun domnii senatorii in cauza , dar trebuie sa spuna si cum ne intoarecem la CREDINTA IN OM SI CEL DE LANGA TINE RECTE STAT CARE APARA ” OMUL ” PRIN INSTITUTIILE SALE DE ” STAT ” , CUM CORECTAM O GENERATIE NASCUTA DUPA ANII ” 89 ” , CU PARINTII PLECATII IN ALTE TARI PENTRU A ASIGURA EXISTENTA DE ZI CU ZI A URMASILOR LOR SI A LOR PERSONALA , CU O ” DEMOCRATIE INFRACTIONALA DE 30 DE ANI ” IN BENEFICIUL ” ALESILOR DEMOCRATIC ” AI POPORULUI , PROTEJATI DE LEGISALTIE IN CAUZA SI DE IMUNITATEA ASA ZISA ” PARLAMENTARA DE GRUP POLITIC ” , CUM SA AIBA O EDUCATIE ” DECAT CEA A INFRACTIUNII DACA AI AJUNS LA NIVEL DE GRUP POLITIC ” , INFRACTIUNII REALE MEDIATIZATE ” DE ASA ZISI ADVERSARI POLITICI ” , CE SA INTELEAGA GENERATIE NASCUTA DUPA 89 , IN ANII ” DEMOCRATIEI ” CU CAT AJUNGI MAI SUS SI FURI MAI MULT CU ATAT ESTI PROTEJAT MAI BINE SI TRAIESTI SI TU SI DESCENDENTII ” TAI ” DIN ” FURTUL” MUNCII FRAUDOLASE ALE TALE CU PROTECTIA ” SISTEMULUI DE STAT ” DEMOCRATIC SI ” FUNCTIONAL IN FRAUDA , LA NIVEL NATIONAL SI CU PROTECTIE LA VALOAREA SUMEI DE BANII FRAUDATI LA NIVEL EUROPEAN SI NATIONAL ” CE AM INSMANTAT ASTA CULEGEM SI ESTE NUMAI INCPEUTUL CU ” GURU DEMOCRATIC LA AGRICULTURA ” SI ALTI ” GURU ” CARE VOR APARE ” PAS CU PAS ” IN ALTE DOMENII FINANCIARE , ECONOMICE SI SOCIALE .” UNDE NU ESTE RESPECTATA ” PORUNCA ” CA IN BIBLIE , EXISTA ” PACATUL BANULUI MULT CASTIGAT USOR PRIN FRAUDA ” DAR NEFIIND PEDEPSIT EXISTA SI PACATUL ” STIMULENT SI REAL MATERIAL ” LA O GENERATIE CRESCUTA ” DEMOCRATIC” CA LA ALTI ASA ZISI ” DEMOCRATICI – CU VISUL AMERICAN – ADICA ORICINE POATE DAR ” ALESII ” AJUNG SA POATA ” CA LA ” BINGO , NU AI AVUT NOROC ” SI ATUNCI CULEGEM SI VOM CULEGE INCA CEL PUTIN 100 DE ANI CE AM INSMANTAT IN GENERATIA ” DEMOCRATICA ” A ANILOR DUPA 89, DEZVOLATATA EUROPEAN DUPA 2007 . Cu respect pentru ” marii infractionali democratici ” ai momentului , au din ce sa traiasca pe banii ” prostului votant si alesului democratic reprezentant al lui „.

Comentariile sunt închise.