Senatorul Claudiu Târziu (AUR), discurs istoric în Parlament: Legea offshore dă TOTUL străinilor care vor exploata gazele și NIMIC românilor

Senatorul Claudiu Târziu (AUR) a ținut un discurs puternic, săptămâna trecută, în Parlamentul României, în care a subliniat că legea offshore este una a trădării naționale, fiindcă această lege nu aduce niciun beneficiu poporului român, ci doar străinilor care vor exploata gazele.

„Nu am văzut o mai mare ipocrizie, o mai mare ticăloșie, poleită cu aparența celor mai bune intenții.

Sunteți pe cale să dați o lege a trădării naționale și ne spuneți că e bine pentru noi, crezând că noi- cei care într-adevăr reprezentăm interesele poporului român aici în Parlament- suntem niște proști, că tot poporul este prost și că se va lăsa manipulat de cuvintele dumneavoastră frumoase.

Nu suntem proști, știm exact ce faceți, știm exact ale cui interese le slujiți. Cei care veți vota împotriva poporului român, pentru această lege, veți favoriza Rusia lui Putin. Să vă intre bine în cap!

Știm exact cine va exploata gazele respective, cu ce costuri și fără niciun beneficiu pentru poporul român.

Vine legea asta care ce să facă?

Să le dea totul celor care vor scoate gazele și care sunt străini și, în majoritate, pe mâna rușilor, și românilor nimic. Nici gaze la prețuri acceptabile, nimic.

Legea offshore dă resursele străinilor, ca să se îndestuleze alții din ce avem noi dat de Dumnezeu, și dumneavostră numiți asta „interes național”. Nu vă este rușine?

Nu am folosit cuvinte grele la adresa dumneavoastră niciodată de la această tribună, dar astăzi efactiv nu știu cum să pun problema.

Sunteți foarte deranjați când vi se spune că sunteți hoți, că sunteți trădători, că sunteți vânduți intereselor străine, dar ce veți face dumneavoastră prin votul de astăzi? Ce veți demonstra? Că cei care vă acuză de aceste lucruri au dreptate! (…)

Statul român este, în numele poporului român, este proprietar pe resursele naturale. Statul român trebuie și poate să exploateze resurse naturale”, a spus Claudiu Târziu, lider al grupului AUR din Senat.

Știri pe acest subiect:

Proiectul legii offshore, dezbătut în Camera Deputaţilor


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Senatorul Claudiu Târziu (AUR), discurs istoric în Parlament: Legea offshore dă TOTUL străinilor care vor exploata gazele și NIMIC românilor”

  1. Latinii , stramosii nostri aveau o zicere ” Vorba manet , scripta est ” , ADICA PE ROMANESTE VORBA ZBOARA , FAPTA RAMANE , APOI IN CAZUL IN SPETA IN AFARA DE ” DISCURSUL PARLAAMENTAR ” AUZIT DE 30 DE ANI , FARA FAPTA , PUTEM INDICA SI FAPTA CONFORM LEGII SI COMISILOR PARLAMENTARE AFERENTE LEGII , DACA DOMNUL SENATOR IN CAUZA SI GRUPUL PARLAMENTAR POATE SI DORESTE SA INFAPTUIASCA ” FAPTA ” ADICA CONFORM LEGII 51/ 1991 A SIGURANTEI NATIONALE INCA NEMODIFICATA DUPA VREMEA TOV. ILIESCU , dar inca in vigoare exista un articol adica :Articolul 3 Constituie amenințări la adresa securității naționale a României următoarele:a) planurile și acțiunile care vizează suprimarea sau știrbirea suveranității, unității, independenței sau indivizibilității statului român;Apoi SIGURANTA ENERGETICA A ROMANIEI INFLUENTEAZA SAU NU SUVERANITATEA SI INDEPNDENTA TARII ? Exista in completare la acest art.legea 155/ 24.07.2020 , in completare la legea 123 /2012 privind legea gazelor , pct. 9 care arata ” Strategia si politica energetica nationala ” . Apoi dragi , ” tovarasi ” politruci , cu legea in mana puteti corecta ca grup parlamentar in apararea ” interesolor cetateanului roman si a independentei energietice a tarii ” referitor la suverantiatea ei , aceasta ” MAFIE A ENERGIEI ” REPETAM DACA EXISTA SI FAPTA SI NU VORBA , DISCURS , PARLAMENT . DAR SIGUR FAPTA POLITRUKULUI IN FAVOAREA ” CETATENULUI VOTANT ” NU EXISTA DECAT DIN 4 IN 4 ANI LA ALEGERI , SI ATUNCI PE VORBE SI PE ” SURSE” , Cu respect pentru domnul senator in cauza .

Comentariile sunt închise.