CTP, concediat de la Digi24

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a anunțat, marți, pe Facebook, că a fost concediat de la Digi24, post de televiziune unde era invitat permanent în cadrul emisiunii „Cap limpede”.

„Diagnosticul – mai dăunător decât boala. Emisiunea Cap limpede de vineri, 03 iunie, nu a fost ultima din acest sezon, a fost ultima. Nu ne mai vedem la toamnă. Analizând conținutul acestei emisiuni, conducerea postului a decis să înceteze colaborarea cu subsemnatul. Este o hotărâre unilaterală, care aparține Digi 24. Diagnosticele puse în Cap Limpede final au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala.

Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24. Am mai rămas din respect față de telespectatorii emisiunii Cap Limpede și de partenerul meu de dialog, domnul Claudiu Pândaru. Acum, sunt dezlegat.

Nu există vreo televiziune de știri la care să iau în considerare a mă „transfera”. Poate că ne vom revedea pe youtube, mă voi gândi. Deocamdată, iau o pauză video. Dar, ne putem întâlni în continuare în scris, în Republica, pe facebook și, audio, joia dimineața, la Europa FM. Deși concediat, nu plec în concediu”, a anunțat, pe Facebook, Cristian Tudor Popescu.

În emisiunea din 3 iunie, CTP a criticat gafa de săptămâna trecută, când pe Digi 24 a fost prezentat un video rusesc, care este viral de aproximativ 14 ani, cu o subtitrare care nu reflecta spusele subiecţilor, ca fiind un clip de propagandă rusă legat de războiul din Ucraina.

Pe același subiect:

Digi24 ar trebui să renunțe la Cristian Tudor Popescu

 

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „CTP, concediat de la Digi24”

  1. Abia acum si-au dat seama cei de la Digi24 ca CTP nu are capul limpede? Fizic are cap dar ce este in interior inca nu s-a descoperit. Ar trebui sa apelam la cei de la NASA.

Comentariile sunt închise.