Claudiu Târziu: Suntem într-un ceas ISTORIC extrem de complicat, care nu mai permite experimentele stângii. Victoria coaliției conservatoare din Italia să fie semnal pentru toți suveraniștii din Europa!

Senatorul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR, a salutat, luni, victoria coaliției de dreapta în cadrul alegerilor din Italia, menționând că acest rezultat trebuie să fie semnalul pentru toți suveraniștii, identitarii și conservatorii din Europa.

Liderul AUR a susținut un discurs puternic în cadrul conferinței „Poate să aibă România o politică externă suveranistă”, organizată, luni, în Parlament.

„Sperăm că victoria coaliției conservatoare din Italia să fie semnalul pentru victoria tuturor suveraniștilor, identitarilor și conservatorilor din Europa la proximele alegeri, deci și victoria AUR.

Suntem într-un ceas istoric extrem de complicat, care nu mai permite experimente în viziunea ideologică utopică și criminală a stângii.

Îi felicit pe colegii și prietenii de la partidul Fratelli d’Italia, în frunte cu Giorgia Meloni, pentru această victorie și pe aliații lor. Felicit poporul italian pentru această opțiune viguroasă, prin vot, pentru normalitate. Să dea Dumnezeu ca la următoarele alegeri și poporul român să exprime o astfel de opțiune”, a spus senatorul Claudiu Târziu.

În ceea ce privește suveranitatea, a subliniat Claudiu Târziu, există două întrebări care frământă spațiul nostru public: „Dacă avem cu cine?” și „Dacă vom fi lăsați?”

„Da, cu siguranță avem cu cine. Văd la această masa câțiva profesioniști care ar putea să se implice și mâine la punerea în operă a unei politici externe suveraniste, adică firești.

Dacă vom fi lăsați? Nu așa trebuie pusă întrebarea. Pentru libertate, trebuie să ne luptăm și să o păstrăm.

Avem cu cine și avem curajul de a face ceea ce trebuie. Alta este primejdia de care eu mă tem. Tentația populismului. Să spui poporului ceea ce vrea să audă, deseori în răspăr cu adevărul, doar pentru a-l încânta, a-l manipula și a ajunge la putere. Și, dacă reușești așa ceva, se va întoarce împotriva ta.

Noi, AUR, ar trebui să ne păzim ca de foc de această tentație. Reacția pe care o determină populismul este una viscerală. (…) Popoarele au nevoie să fie conduse. Nu manipulate, nu mânate ca vitele, ci inspirate de lideri cu viziune, caracter și dragoste pentru popoare.

Nu vom putea face politică reală dacă ne vom teme – de cancelarii străine, de mafie, de serviciile secrete, de adversarii politici sau chiar de electorat.

Eu fac politica așa cum mi-am asumat prin valori si principii, nu prin frică.

Nu voi face niciodată politică din frică. Niciodată nu îmi voi lua un stăpân. Singurul stăpân al nostru, al tuturor: Domnul Hristos, singurul care are drept de viață și de moarte asupra noastră”, a spus președintele CNC AUR, senatorul Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost