De la „Ce conține vaccinul” la „ Cum să economisim energie”. Guvernul pregătește un clip despre reducerea consumului, care va fi promovat de televiziuni

Ministerul Energiei pregătește un clip despre eficiența energetică, care va fi promovat de televiziuni pentru a învăța populația despre reducerea consumului de energie electrică.

Anunțul a fost făcut de ministrul Energiei, Virgil Popescu, într-un briefing de presă la finalul ședinței de guvern de miercuri.

„La nivelul ministerului (Ministerul Energiei- n.red) lucrăm cu Asociația Producătorilor de Energie și cu a celor de gaze naturale, pentru că vrem să promovăm un clip ca să învățăm oamenii pe toate televiziunile, să înțeleagă ce este eficiența energetică, ce înseamnă reducerea costului”, a spus ministrul Virgil Popescu.

Ministrul Energiei nu a precizat care sunt consturile pentru realizarea și distribuirea acestui clip. Reamintim că, în perioada pandemieri, Guvernul Cîțu a realizat mai multe clipuri prin care s-a promovat vaccinarea, inclusiv în rândul copiilor. Știri pe acest subiect- aici, aici și aici.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „De la „Ce conține vaccinul” la „ Cum să economisim energie”. Guvernul pregătește un clip despre reducerea consumului, care va fi promovat de televiziuni”

Comentariile sunt închise.