Carlo Fidanza (Fratelli d’Italia), prezent la București: Statul național, familia și libertatea sunt atacate. Suntem pentru educație, dar UE vrea să îndoctrineze copiii. Trebuie să luptăm cu ideologia. Patrioții europeni vor câștiga până la urmă

Statul național, familia și libertatea sunt astăzi sub atac, iar patrioții europeni trebuie să lupte cu ideologia și, până la urmă, vor câștiga această bătălie, a spus, sâmbătă, în cadrul conferinței „Acea Europă în care credem”, Carlo Fidanza, liderul delegației Fratelli în Parlamentul European.

„Am avut o mare victorie electorală, care a fost un simbol nu doar pentru milioane de italieni, dar și pentru alți patrioți europeni. A fost vorba nu doar despre o victorie electorală a Giorgiei Meloni, care este conservatoare, a fost și ceva în plus de atât, pentru că venim după o lungă perioadă de democrație suspendată, unde restricțiile impuse de UE erau luate imediat în Italia.

Pe 5 septembrie am avut o victorie a poporului, care și-a impus suveranitatea și și-a impus aleșii și guvernul. Aceasta a fost victoria dreptei împotriva stângii, a fost victoria poporului, dar cu siguranță a fost și victoria unui model cultural”, a spus Carlo Fidanza.

Europa a valorilor

„Noi credem într-o Europă a valorilor naționale. Europa are o civilizație mult mai veche față de momentul în care a luat naștere această Uniune Europenă birocrată și financiară.

Însă, Europa nu trebuie să fie un consiliu de administrație care se reunește să ia anumite decizii sau un club exclusivist, Europa trebuie să fie locul politic care pune în practică visurile cetățenilor europeni.

Trebuie să fim puternici, să fim mândri de identitatea noastră, de istoria noastră, de tradițiile noastre, de rădăcinile noastre istorice, culturale și religioase.

Statul național este sub atac, familia este sub atac, libertatea individului este sub atac și noi trebuie să ne opunem acestei ideologii cu toată puterea”, a îndemnat Carlo Fidanza.

Europa a familiei

Nu în ultimul rând, reprezentantul Fratelli d’Italia a adus în discuție problema natalității, cu care se confruntă și Italia, nu doar România.

„Trebuie să fie o Europă a familiei, pentru că astăzi suntem într-o glaciațiune demografică, trebuie să construim instrumente astfel încât cetățenii trebuie să creadă în natalitate, în familie, să facă copii, pentru că acesta este viitorul nostru, nu doar cultural, ci și economic

Trebuie să investim în natalitate și în familie.

Acum câteva zile, Ron deSantis, sărbătorind victoria (la alegerile din America- n.red) a spus: suntem pentru educație, dar împotriva îndoctrinării. Este o diferență fundamentală!

Vrem să ne educăm copiii, dar nu vrem să-I îndoctrinăm. În schimb, UE vrea să-I îndoctrineze”, a explicat Carlo Fidanza.

Potrivit acestuia, nu trebuie să facă Bruxelles ceea ce se poate face mai bine la București sau la Roma.

„Până la urmă, va câștiga libertatea. Până la umă, va câștiga identitatea. Patrioții europeni vor câștiga!”, a concluzionat Carlo Fidanza.

Pe același subiect:

„Acea Europă în care credem”/ Conferință internațională organizată de Institutul de Studii Politice Conservatoare „Mihai Eminescu”. Participă lideri de partide, eurodeputați și reprezentanți ai legislativelor naționale din Polonia, Italia, Portugalia, Serbia și România

Conferință eveniment la București. Lideri conservatori din mai multe state europene discută despre viitorul UE. Sorin Lavric: Europa va fi a statelor suverane sau nu va fi deloc!

Senatorul Claudiu Târziu (AUR), discurs ISTORIC în Palatul Parlamentului: Europa se află astăzi într-o fază de degenerare. Conservatorii sunt chemați să apere normalitatea. Conservatorii sunt anticorpii contra bolii numite neomarxism

Prințul Șerban Dimitrie Sturdza, declarație CURAJOASĂ: UE de astazi este o dictatură, nu o democrație! Ni se spune câți porci să creștem și câți litri de țuică să producem. Am închis minele de cărbune și nu ne vor mai lăsa să ne încălzim nici cu lemne. 

André Ventura, președintele partidului portughez Chega, prezent la București: Finanțările europene NU ne ajută, ne cumpără conștiința! „Avem bani să vă dăm, dacă vă comportați frumos!”

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost