Consiliul Național al Audiovizualului (CNA), deranjat de o caravană pentru SĂNĂTATEA oamenilor. În urmă cu 2 ani, CNA recomanda distribuirea spoturilor privind vaccinarea, inclusiv a copiilor

„Ce conține vaccinul?” Vă mai amintiți campania derulată de Guvernul României în urmă cu doi ani, în care premierul de atunci Florin Cîțu vorbea despre beneficiile sociale ale vaccinării, fără să amintească nimic despre efectele adverse?

La momentul respectiv, Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) recomanda posturilor tv şi radio difuzarea spoturilor video și audio, realizate în cadrul campaniei de vaccinare care fusese lansată de Guvern.

Și pentru promovarea vaccinării copiilor au votat în unanimitate membrii CNA, chiar dacă spoturile nu prezentau nicio informație despre efectele adverse ale vaccinării. CNA aproba atunci distribuirea spoturilor în regim de campanie socială de către televiziuni.

La doi ani distanță, CNA este deranjat de un spot despre o caravană pentru sănătatea oamenilor. Pe ordinea ședinței CNA de marți, 7 noiembrie, este menționat un raport de monitorizare privind un spot despre spitalul mobil AUR, material care a fost distribuit de către un post de televiziune.

AUR a transmis, printr-un comunicat de presă, că cenzura CNA „limitează accesul la informație și împiedică promovarea unei inițiative atât de necesare românilor”, în contextul în care „scopul campaniei sociale prin intermediul căreia au tratați până în acest moment 8.588 de pacienți a fost facilitarea accesului la servicii medicale și atragerea atenției asupra unei probleme sociale majore”.

În contextul cenzurii CNA, AUR organizează, marți, 7 noiembrie, de la ora 08:00, un protest în fața sediului CNA.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Consiliul Național al Audiovizualului (CNA), deranjat de o caravană pentru SĂNĂTATEA oamenilor. În urmă cu 2 ani, CNA recomanda distribuirea spoturilor privind vaccinarea, inclusiv a copiilor”

  1. Toti membrii CNA trebuie judecati si condamnatipentru complicitate si instigare la crima. Sa speram ca justitia isi face treaba.

  2. Altă tagmă de trădători!Lake ăla de Toma și toți ceilalți trântori ,ce pedepse trebuie să primească pentru minciunile criminale pe care le propăvaduiau?Ei care pt. rostirea unui ADEVĂR,amendează cu sume consistente pe cei care-l rostesc.

Comentariile sunt închise.