Ce s-ar întîmpla cu România dacă ar primi 120.000 de refugiați?

În Adevărul, Eugen Hriscu își pune întrebarea „Ce s-ar întîmpla cu România dacă ar primi 120.000 de refugiați?” și încearcă să argumenteze că am putea  să primim, de fapt, peste un milion de „refugiați” musulmani, echivalentul a 5% din populatie, fără să ne temem de nimic, ar fi chiar benefic, „un influx de o sută de mii de oameni tineri ar reprezenta echivalentul unei perfuzii administrate unei persoane sever deshidratate„.

Pentru a-i explica lui Eugen Hriscu ce se poate întîmpla, să trecem un pic Atlanticul și să ne oprim în New Jersey, oraș american unde procentul musulmanilor este de 4,2%, sub pragul de 5% considerat sigur de el.

Musulmanii tocmai au sărbătorit Eid Al-Adha, ceva sărbătoare importantă de-a lor care anul acesta a picat joi, 24 septembrie. În consecință, părinții elevilor musulmani din școlile publice din New Jersey au cerut ca în ziua de joi, 24 septembrie 2015, școlile publice să fie închise. Șefii Inspectoratului Școlar, după ce inițial au fost de acord cu acest lucru, ulterior s-au răzgîndit dar au propus un compromis: elevii musulmani pot sta acasă pentru a sărbători Eid Al-Adha în mijlocul familie fără să fie penalizați. Acest lucru n-a fost suficient pentru „toleranții” părinți musulmani. În ședința în care s-a discutat schimbarea de poziție a Inspectoratului Școlar s-au aruncat cuvinte grele, una din mamele musulmane prezente amenințînd:

„We’re no longer the minority, that’s clear from tonight. We’re going to be the majority soon.”, adică „Nu mai sîntem o minoritate, asta e clar din seara asta. Și în curînd vom fi majoritatea.” (Daily Mail)

În același timp, pe malul opus al rîului Hudson, în orașul New York, cu o populație de aproape 8,5 milioane de locuitori, elevii de religie musulmană reprezintă 10% din totalul elevilor școlilor publice. Așa că, la ordinul primarului socialist al orașului, Bill de Blasio, școlile publice au fost închise joi, 24 septembrie 2015, pentru ca elevii musulmani să poată sărbători în liniște Eid Al-Adha.

Concluzie: pentru „pașnicii” musulmani, 4,2% reprezintă procentul care-i face să nu se mai considere o minoritate, 10% reprezintă deja majoritatea și-și pot impune punctele de vedere fără probleme.

Dacă asta vrem în România atunci să deschidem larg granițele și să acceptăm acest „influx de o sută de mii de oameni tineri [care] ar reprezenta echivalentul unei perfuzii administrate unei persoane sever deshidratate„.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


9 comentarii la „Ce s-ar întîmpla cu România dacă ar primi 120.000 de refugiați?”

 1. Fratilor, de ce discutam de 1700, 6000, 120000, un million sau 5 la suta din populatie?? Nici macar ZECE – 10!!! Pamantul patriei nu este teritoriu de colonizat cu straini. PUNCT!!! Cine nu intelege asta nu mai e roman ci un biped lobotomizat, un om nou cu care nu exista sansa sa te mai intelegi in nici un fel.

  Petre

 2. In general cine zice ca vrea mai multi imigranti musulmani e invitat sa-i ia acasa la el si sa-si infasoare femeile din casa in burkha, caci nu se stie cum s-ar termina „vizita”

 3. Bun, NU vrem imigranti musulmani, am inteles. Dar ceeace spunem pe net, POLITICIENII NU AUD. Ce-i de facut ?
  Veniti cu propuneri concrete !
  Cum comentati proiectul de lege „gandit” de Dragnea ” Legea DEFAIMARII” ?
  Adica ne aduc zeci de mii de musulmani, avem egea 217, legea Defaimarii, si ce se va alege de ROMANI ?
  Este strigator la cer !
  DE CE TACE BOR ?

 4. aura, chiar vrei raspuns la intrebari??

  de ce tace BOR? oare de ce?

  ce se va alege, praful… numai Dumnezeu mai poate opri. In tara au ramas numai mosnegii, n-are cine sa se „revolte”. Ma tem ca nu exista solutie lumeasca.

 5. In 1920 Egiptul avea 1,8 mil locuitori – adica sub 2 milioane . Stiti cati locuitori are azi ??? 90 milioane . Deci 120 mii musulmani vor ajunge in 20 ani 4-5 milioane pt ca ei au in medie 11,8 copii pe familie . Asta spun statisticile !!! Decu nu ne trebuie niciunul !!!

 6. E simplu…120.000 de refugiati, in general tineri de pana in 35 de ani, dupa pozele din media…
  FIECARE are mama/tata/5 frati-surori/sotie/2 copii….deci, in maxim 4 ani la fiecare refugiat se vor adauga inca 11 persoane ce vor cere acelasi statut de refugiat si de intregire a familiei…
  120.000×10= 1.200.000….in doar 4 ani..

  Fratii lor, cei 6 mentionati, peste inca 4 ani….vor aduce si ei x7-8….si tot asa…
  Astfel, in doar 10 ani, in teritoriul cel nou se vor fi instalat cca. 10.000.000 de refugiati !!!

  Nu poti acorda statu de refugiat unui om si refuza pe mama lui ce vine din aceeasi tara macinata de razboi…:) nu?

  Acum, 19.000.000 de cetateni + 10.000.000 refugiati = 29.000.000
  Iar Romania va arata precum Egiptul…

 7. Parerea mea personala este ca acei oameni trebuie ajutati intr-adevar !
  Dar ce m-i se pare mie curios si mizerabil de dezastruos si criminal totodata ; de ce tocmai in Europa trebuie neaparat adusi tot acest imens exod ???!!! Dar fratii lor superbogati si influenti din Arabia Saudita , Kuweit , Emiratele Arabe Unite , aia ca au aceeasi religie de ce nu-i ajuta ???!!!
  Mai , ok , nu vor face fata sa-i adopte pe toti , dar as fi vrut sa aud si eu ca macar 100000 de frati de-ai lor au primit si ei in casa lor !
  De ce Europa ar fi obligata sa-i primeasca pe toti iar tarile arabe si America, care de fapt e si cauza acestui exod nu ???!!!! Hallloooo, pentru mine-i clar ca acesti oameni sunt o mare masa de manevra politico-religioasa !

Comentariile sunt închise.