Pușcărie pentru credința creștină în America

La data de 26 iunie 2015, Curtea Supremă de Justiție a SUA a legalizat căsătoriile homosexuale pe tot teritoriul țării. Pînă atunci căsătoriile de acest gen erau legalizate doar în unele state, cele așa zis „progresiste”, controlate si populate în majoritate de simpatizanți ai stîngii americane, adică ai Partidului Democrat al lui Obama.

Cu toate acestea Kim Davis, șefa Biroului Administrativ din județul Rowan, statul Kentucky, a refuzat să semneze și parafeze certificate de „căsătorie” între persoane de același sex spunînd că pentru ea autoritatea Curții Supreme este sub autoritatea lui Dumnezeu. Și cum perceptele biblice spun că doar un cuplu heterosexual se poate căsatori ea nu va semna nici un fel de act care contravine credinței creștine.

Rezultatul? Începînd de vineri, 4 septembrie 2015, Kim Davis poartă un costum portocaliu în pușcăria locală. Militanții pentru „drepturile” homosexualilor celebrează pentru că adjuncții ei din cadrul Biroului Administrativ Județean au semnat deja primele „certificate de căsătorie” pentru cupluri de același sex.

Doar că șefa biroului, deși încătușată în spatele gratiilor declară că ea nu va demisiona din funcția în care a fost aleasă de cetățenii județului Rowan așa că orice act semnat de adjuncții ei sînt nule și neavenite.

Vom urmări cazul și vă vom ține la curent cu evoluția evenimentelor.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Pușcărie pentru credința creștină în America”

 1. Felicitàri pentru aceastà stire si acest articol. Asa este.
  Si aici în Canada s-a scris în toate ziarele.
  Si eu aveam de gând sà scriu despre acest subiect, dar mi-ati luat-o înainte.
  Asta mi-a adus aminte de gluma cu USA = Uniunea Sovieticà ”Ailantà”…
  Pe ”aia veche” noi o stim si am vàzut-o cu proprii nostri ochi, acum o vedem si ”pe-ailantà”…

  Marian Costache
  Montréal, Canada

 2. „Fericiţi veţi fi când vă vor ocărî pe voi şi vă vor prigoni şi vor zice tot cuvântul rău împotriva voastră din pricina numelui Meu!”

Comentariile sunt închise.