Microsoft vă urează ”Un beeeeep! fericit!”

Corectitudinea asta politică e aşa stupidă, că, de cele mai multe ori, e lipsită şi de logică, fie ea şi una păgână. Recent, compania Micro$oft a lansat un filmuleţ cu nişte angajaţi, care… colindă. Colindul este o tradiţie care însoţeşte Crăciunul, fiind o cântare ce vesteşte Întruparea Domnului şi pe care catolicii şi protestanţii pun un accent deosebit, poate mai mult decât pe Înviere. Un colind care nu vorbeşte de Fiul lui Dumnezeu, de Naşterea Sa, n-ar fi un colind efectiv, ci o altfel de cântare. Or a cânta versuri banale de Crăciun, fie şi cu scufiţe roşii în faţa unui brad, nu înseamnă că celebrezi Naşterea Domnului, deşi se poate crea un soi de atmosferă de sărbătoare, laică, artificială, la fel de artificială ca zăpada de pe bradul din încăpere.

Din nu se ştie ce motiv, deşi se poate bănui, cei de la Micro$oft au cenzurat un colind, destul de sărăcuţ, chiar şi fără cenzura lor. Linia ”With God as our Father, brothers all are we. Let me walk with my brother in perfect harmony.” nu a mai fost cântată (trad. Cu Dumnezeu ca Tată al nostru, fraţi toţi suntem. Vreau să trăiesc cu fratele meu în deplină înţelegere).

Cum un Crăciun fericit! poate jigni, Micro$oft vă urează Sărbători fericite! sau Un beeeep! fericit! tuturor clienţilor şi utilizatorilor de sisteme virusabile lansate de ei! Made in USA!

 

Liviu Daniel

About Liviu Daniel

Teolog, publicist, iubitor de frumos şi adevăr.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Microsoft vă urează ”Un beeeeep! fericit!””

 1. Alta explicatie:

  Mama lui Bill Gates a fost in consiliul de administratie IBM. Fara acceptarea de catre IBM a sistemului de operare MS-DOS pe primele PC, Misrosoft nu ar fi ajuns ceea ce este azi. Existau multe alte firme care faceau produse la fel der bune. Normal ar fi fost ca sistemul de operare CP-M care domina autoritar pe calculatoarele pe 8 biti HC sa se fi impus.
  Prin urmare ‘succesul’ Microsoft nu este rezultatul unei concurente pe piata libera, ci decizia unei corporatii care detinea un monopol pe hard.

  Bunicul lui Bill Gates a fost patronul unei banci dintr-un oras…

  Prin urmare ce naste din soareci…. nu iubeste crestinismul.

  PS: Oracle, al carei actionar majoritar este un oarecare Levison, erste in aceeasi situatie: un proiect de cerecetare al guvernului american, a fost externalizat catre fiii lui Levy.

  • Pomenirea etniei lui Larry Ellison, un evreu orfan de ambii parinti, creatorul tehnologiilor Oracle in contextul articolului este graitoare pentru conceptiile „adevaratilor” crestini de azi.
   Lipsa crasa de informare referitoare la creatorul software-ului asa cum il stim azi, Microsoft (istoric, contributii la ecosistemele Linux si Apple) este necesara pentru mentinerea respectivelor conceptii.
   Cat despre aiureala cu OSurile virusate, sunt de acord ca mersul cu masina te expune la accidente rutiere. De fapt, mersul pe strada.

 2. prea putin conteaza cum a pornit MS sau Oracle. Ideea este ca, asa cum ii sta bine unei multinationale, nu da 2 lei pe nimic. Totul si toti suntem produse. Marketing, numere, strategii.

Comentariile sunt închise.