E oficial: Agresorii femeilor din Germania sînt „refugiați” musulmani

Inițial autoritățile germane au încercat să ascundă actele de violență împotriva femeilor petrecute în mai multe orașe, cu precădere în Koln, în noapte de Anul Nou. Cînd scandalul a izbucnit în urma dezvăluirilor de la televiziunea publică germană, aceleași autorități au susținut că agresorii nu sînt „refugiații” musulmani pe care Angela Merkel i-a invitat în Germania și care au fost primiți cu brațele deschise de o bună parte dintre nemți.

Doar că realitatea arată altceva. Conform publicației Die Welt, majoritatea celor legitimați în noaptea respectivă au prezentat acte de identitate siriene, foarte puțini fiind de origine nord-africană.

Chiar și în fața acestor dovezi autoritățile germane încearcă să dea vina pentru cele întîmplate pe victime! Primarul orașului Koln, Henriette Reker (o femeie!), a declarat că femeile au datoria să se îmbrace și să se comporte de așa manieră încît să nu incite musulmanii la atacuri sexuale asupra lor și că e de datoria nemților să explice musulmanilor că atitudinea și modul de a se comprta al localnicilor în timpul sărbătorilor nu reprezintă avansuri sexuale.

Mai urmează ca aceleași autorități să impună portul cearceafurilor negre de către femei, interzicerea acestora de a se deplasa neînsoțite de o rudă bărbăteasca de gradul I pe stradă și pedepsirea prin biciuire în piața publică a celor ce nu respectă aceste reguli. În acel moment „refugiații” musulmani se vor simți ca la ei acasă și nu vor mai avea motive să se comporte ca sălbaticii.

Fapte similare s-au întîmplat și în alte orașe europene. În Elveția, la Zurich și în Finlanda, la Helsinki, grupuri de „refugiați” musulmani, organizați după același model ca și cei din Germania, au hărțuit sexual femeile care sărbătoreau Anul Nou.

În aceste condiții întrebarea este dacă Europa va mai fi Europa?


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


4 comentarii la „E oficial: Agresorii femeilor din Germania sînt „refugiați” musulmani”

 1. E trist ce se intampla cu acordul tacit al autoritatilor din tarile europene!
  E o alta poveste faptul ca cetatenii europeni (femei si barbati) se comporta provocator in general de anul nou (unii dintre ei) si se imbata pana nu mai stiu ce fac!
  Destrabalarea acestora nu justifica deloc modul de comportament al musulmanilor proaspat sositi.

 2. Iata cum incepem sa nesocotim, vrand-nevrand, depravarea unora, doar or iesi arabii vinovati in exclusivitate.
  Pai, nu ne mai prevalam de zicala populara „nu iese fum fara foc”?

  „Terorismul este dispreţul faţă de demnitatea umană”, spune Kjell Magne Bondevik.

  Dar ce-o fi aia demnitate umana in mileniul trei?
  Daca ea lipseste e posibil sa dispara si ideea de terorism?

  Totusi, foarte multi scriitori si jurnalisti dau dovada de terorism, daca intr-adevar asta inseamna dispretul fata de demnitatea umana.

Comentariile sunt închise.