La mulți ani, doamnelor!

În timp ce femei, atît creștine cît și kurde, luptă cu arma în mînă împotriva ISIS în Irak și Siria, sute de mii de barbați tineri, majoritatea musulmani, fug din calea luptei pentru țara lor și invadează Europa.

Iată un material relevant din Evenimentul Zilei:

Câteva zeci de tinere, unele încă adolescente, din comunitatea siriacă și-au asumat rolul de a combate grupările feroce de teroriști.

Babylonia și-a lăsat rolul de mamă și meseria de coafeză pentu a se alătura tovarășelor sale creștine care luptă împotriva ISIS, în nord-vestul Siriei.

Femeia de 36 de ani, cu alură robustă, îmbrăcată în uniformă militară, declară pentru Le Parisien:

„Mi-e dor de copiii mei, Limar (9 ani) și Gabriella (6 ani), și mă gândesc că trebuie să le fie foame, sete sau frig, însă încerc să le explic că mă lupt pentru a le apăra viitorul.”

Iată și „refugiații” musulmani invadatori ai Europei:

"refugiati" musulmani
„Refugiati” musulmani

La mulți ani, doamnelor! Oriunde vă aflați!


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


4 comentarii la „La mulți ani, doamnelor!”

 1. D…in categoria „NU FACETI CA ELE!”:
  „Femeia de 36 de ani, … „Mi-e dor de copiii mei, Limar (9 ani) și Gabriella (6 ani), și mă gândesc că trebuie să le fie foame, sete sau frig, însă încerc să le explic că mă lupt pentru a le apăra viitorul.”
  Nu are ce explica – si-a lepadat familia, nu asta este locul femeii – imbracata barbateste si omorand, indiferent de explicatii.
  Asta este exemplu? Sa iti lasi copiii… nici animalele nu fac asta.
  Ca sa…. omori? Femeia aduce viata in fiintare nu imprastie moartea!
  TRIUMFUL FEMIN-ISM-ului „modernizat”= FEMEIE, FII BARBAT PRIN ASASINAT!
  DE UNDE ATRACTIA ASTA MORBIDA???
  Ce este de apreciat si promovat in abilele exprimari ale psihopatilor intelecutualisti francezi?
  –––––
  SI apoi – ce are 8 martie cu „femeia”?
  Nu trebuie sa iubim femeia „concreta” – mama, sora, sotie, fiica,… IN FIECARE ZI?
  La ce foloseste „celebrarea creatiei’? – adica ritualul ridicarii bratelor spre cer pentru invocarea creatiei si nua CREATORULUI?
  La ce foloseste „legalizarea” intiativei unei femei ne-crestine care a consolidat indepartarea femeii denatura sa si exacerbarea ego-centrismului si a „negocierii” sexualiste?
  –––––
  Consider ca ROST-ul unei facaturi anti-crestine nu trebuie perpetuat ca aspect „bun”, „sanatos”.
  Fiindca atunci cand afli ca esti servit cu sirop ointr-un tzucal nu mai bei, scuipi si il arunci cu totul – NU VREI SA TE [mai] SPURCI!

 2. Lepadandu-se de copii si alegand sa omoare aceste femei sint demne demila, cazute fiind din conditia umana de femeie.
  Feminismul a reusit – FEMEIE, FII BARBAT -FII ASASIN!
  De fapt, indiferent de motivare, a omora este anti-crestin (SA NU UCIZI!) iar o femeie isi neaga ROST-ul vietii.
  ––
  8 martie…?
  O khazara socialista a initiat-o asociind „cultul femeiii” – idolatrie moderna, cu asasinatul in masa comis de abrahamici, din antichitatea Esterei.
  Cand nu stii, … asta este!
  Cand afli ca nu e in regula (neavand vreo ceva traditional romanesc, nici crestin) fiind „de imprumut” anti-crestin (socialismul, fratele comunismului, este bazat tot pe materialism dialectic si „stiintific”, adica fara Dumnezeu). ATUNCI RENUNTI, RESPINGI OTRAVA.
  „… perseverare, diabolicum!”
  Nu faci curat in suflet daca nu lepezi spurcaciunea, oricat de greu iti este.
  Cum e si cu fumatul….
  Nu pentru efectul nociv este „bine” sa renunti ci pentru ca inrobirea fata de patima te indeparteaza de mantuire.

  • Domnule gheorghi, cu aceasta parere ma faci sa te plasez in grupul celor care ar fugi dinaintea primejdiei, ar da bir cu fugitii, ar fi las si tradator in clipa cand cineva i-ar ataca tara, orasul, familia, credinta. Semeni cu cei care fug azi cu pantalonii plini de… ceva din calea unor ticniti bolnavi de ura. Sa ucizi un caine turbat nu e anti-crestin; sa-ti aperi tara, orasul, familia, credinta, si sa ucizi pentru asta nu este anti-crestin, ci de bun simt. Insisi marii nostri duhovnici, chiar daca au infierat uciderea ca fiind incalcarea poruncilor lui Dumnezeu, au admis necesitatea apararii. Legitima aparare nu-i totuna cu uciderea din culpa – ca s-o iau si legal. Iti ofer, tie si altor gaini ca tine, aceasta invatatura a Sf. Chiril Filosoful, spre cugetare si intelegere : http://manastirea.petru-voda.ro/2015/09/12/sfintul-kyrill-constantin-filosoful-apostolul-slavilor-in-disputa-cu-musulmanii/
   Bravo fetelor acelora! Au dovedit ca au sange-n instalatie, spre deosebire de gainile alea fricoase care fug cu salvarii-n vine!

 3. In cazul femeilor din fotografie este vorba despre sacrificiu.
  Fetele lor nu exprima spiritul viril-belicos al muierilor care au „imbratisat cariera militara” si activeaza „in teatrele de operatiuni”.
  Acestea isi apara tara, familiile, credinta. Probabil ca cele mai multe sunt ucise de mercenari.

Comentariile sunt închise.