În linie dreaptă spre legiferarea normalității

Și iată că vom avea referendumul pentru clarificarea în Constituție a termenului de soți din definiția căsătoriei.

Câteva lămuriri:

1. Referendumul acesta nu restrânge nici un fel de drepturi, dacă ar fi restrâns cel mai neînsemnat drept ar fi fost declarat neconstituțional și nu s-ar fi putut desfășura.

2. Referendumul este perfect legal și democratic, a parcurs absolut toți pașii prevăzuți de legile în vigoare.

3. Referendumul nu este al PSD-ului sau al lui Dragnea. Ultimele alegeri așa au stabilit, că PSD este partidul majoritar și acesta formează guvernul. Ca-n orice democrație, guvernul este cel care se ocupă de detaliile tehnice, adică de organizarea referendumului. Să înțeleg că dacă, de exemplu, în locul acestui referendum am fi avut unul pentru unirea României cu Basarabia ar fi fost un referendum al PSD și al lui Dragnea și de aceea l-am fi boicotat? De fapt, dacă nu raportăm la rezultatele votului din Parlamentul României putem spune că referendumul este al tuturor partidelor, cu excepția USR.

Doar că nici acest lucru nu este adevărat, referendumul este și al electoratului USR. Iar cel mai recent sondaj pe această temă e foarte clar, acest referendum este al nostru, al majorității covârșitoare a românilor.

Conform celui mai recent sondaj realizat de CURS în luna iulie, suportul pentru acest referendum arată cam așa: Se declară în favoarea referendumului 96,1% din electoratul PSD, 88% din electoratul PMP, 88,2% din electoratul Pro România (noul partid al lui Ponta, n.m.), 86,7% din electoratul ALDE, 85,3% din electoratul Mişcării România Împreună (noul partid al lui Cioloș), 84,3% din electoratul PNL și 68,9% din electoratul USR. Sondajul are o marjă de eroare de +/-3%.

Oare cum s-au simțit liderii USR și cei ai Mișcării România Împreună când au văzut aceste rezultate? Oare pe cine reprezintă aceștia că pe alegătorii lor cu siguranță nu-i reprezintă?

Dar să trecem mai departe.

Homosexualitatea a existat dintotdeauna, acesta este un fapt pe care nu-l contestă nimeni. Dar de aici și până la încercarea de a legitimiza și normaliza o practică sexuală clar împotriva naturii este o cale lungă. Toți am învățat la anatomie aparatul reproductiv al femeii și al bărbatului, este foarte clar că doar relațiile sexuale dintre un bărbat și o femeie sunt normale. Ca să mă exprim un pic mai plastic: Două șuruburi sau două piulițe nciodată nu vor forma o legătură trainică, doar un șurub și o piuliță vor reuși acest lucru.

Relațiile sexuale dintre doi bărbați sau doua femei sunt cunoscute ca perversiuni sexuale:

PERVERSIÚNE, perversiuni, s. f. Perversitate. ◊ Perversiune sexuală = act nefiresc legat de viața sexuală. [Pr.: -si-u-] – Din fr. perversion.(DEX 2009)

PERVERSIÚNE s. f. deviere până la patologic a unor tendințe sau instincte datorită unor tulburări psihice; perversitate. ♦ ~ sexuală = săvârșirea de acte nefirești în legătură cu viața sexuală. (< fr. perversion, lat. perversio) (Marele Dicționar de Neologisme 2000) (sursa)

Susținătorii LGBT vor susține că nu despre asta este vorba dar îmi permit să-i contrazic. Homosexualitatea asta înseamnă, atracția sexuală pentru un partener de același sex. Mulți dintre homosexuali, în subconștient, realizează că relațiile lor nu sunt normale, că un cuplu înseamnă bărbat plus femeie. De aceea in cuplurile de homosexuali unul dintre cei doi bărbați se va feminiza iar în cuplurile de lesbiene una dintre cele două femei se va masculiniza. Pentru că și ei vor să imite normalitatea.

Acest referendum este despre protecția unei instituții sacre, căsătoria, care se poate realiza doar intre un bărbat și o femeie. E foarte simplu.

Așa că să lăsăm deoparte orice rezerve pe care le avem față de PSD, Dragnea, Dăncilă etc și să ieșim la vot, să ne facem auziți cât mai clar în 7 octombrie!


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost