Pandemia de coronavirus, pretext pentru ceva mult mai grav

Toată nebunia asta planetară în legătură cu coronavirusul chinezesc începe să aducă tot mai mult cu o mare farsă. De vreo două săptămâni am  tot întrebat cunoscuții, prietenii, străinii cu care se întâmpla să mă întâlnesc dacă știu personal pe cineva infectat cu coronavirusul ăsta chinezesc. Doar unul mi-a zis că știe pe cineva, în rest nimic.

Ceea ce este perfect logic dacă ne uităm la cifre.

La momentul la care scriu acest material numărul de bolnavi cu coronavirus în Romania este de 3.864, numărul deceselor fiind de 151. Asta la o populație de, să zicem, 18 milioane de locuitori. Asta înseamnă un procent de 0.021% infectați, rata deceselor fiind de aproximativ 0.0009%.

La nivel mondial procentele sunt aproape identice. La momentul când scriu aceste rânduri, numărul total de persoane infectate este de 1.273.792, numărul deceselor fiind de 69.459. Asta la o populație de peste 7.775.000.000 (adică peste 7,775 miliarde) de oameni. Procentual înseamnă că la nivel mondial s-au infectat până sub 0.02%, rata deceselor fiind de aproximativ 0.0008%.

Și cu toate acestea panica a cuprins tot globul, rând pe rând cam toate țările și-au suspendat toate activitățile economice, lumea a fost trimisă acasă, se iau măsuri de o duritate extremă fără ca prea mulți să protesteze.

În România libertatea de mișcare este restricționată, armata și poliția a ocupat străzile orașelor, oamenii sunt amendați și chiar arestați pentru că îndrăznesc să iasă din casă, orice deplasare trebuie justificată. Ceva ce cam seamănă a dictatură. Și cu toate acestea majoritatea aplaudă aceste măsuri draconice. Se pare că n-am învățat nimic în ultimii 30 de ani.

La toate aceste lucruri un aport însemnat își aduce presa care s-a isterizat complet, cântă în strună autorităților în loc să investigheze și panichează lumea în mod absolut nejustificat. Și asta nu doar în România ci cam peste tot în lume.

Mai jos puteți viziona un clip despre cum prezintă presa de peste Ocean lucrurile și care-i de fapt realitatea.

Nu zic că virusul acesta nu există sau că nu trebuie luat în serios, zic doar că măsurile luate sunt extreme, mult disproporționate față de realitate.

Asta mă face să mă întreb de ce? Care-i scopul acestei psihoze mondiale? Oare ce se urmărește? Și cel mai simplu răspuns este că se dorește monitorizarea tuturor la scară planetară. Sunt o grămadă de propuneri luate în serios în această perioada: vaccinarea obligatorie, eliberarea unui certificat că te-ai vaccinat care să fie obligatoriu pentru a călători, purtarea de dispozitive speciale (brățări, cipuri etc) care să stocheze datele personale: boli, medicamentație, datele vitale etc.

Părerea mea e că ar trebui să deschidem ochii, să ne punem întrebări, să gândim puțin inainte de a înghiți pe nemestecate toate cele ne sunt servite zilnic de către autorități.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Pandemia de coronavirus, pretext pentru ceva mult mai grav”

  1. Aveti dreptate. Pagubele colaterale sunt imense,dar ele nu contează..bătrani lasati de izbeliste ,cand televiziunile spun ca ei sunt in prim plan..ca ar constitui grija mare a societatii..MINCIUNA! Sunt multe de spus..sau putine,caci realitatea bate filmul . Sau romanul.De Kafka.

    Ps .Am obs o gresala de redactare: corectati cuvantul dictatură. ( Scris dicatură)

Comentariile sunt închise.