Spre ce ne îndreptăm

Asistăm la schimbarea lumii bătând din palme și încurajând exact măsurile pe care le vom regreta în viitorul nu foarte îndepărtat.

Stați în case! E pentru binele vostru! –  ne spun ei. Și noi aplaudăm, ba, mai mult, ne pârâm vecinul care îndrăznește să nu respecte ordinul, îl înjurăm că ne pune viața în pericol.

Prin decret militar ni se suspendă cele mai elementare drepturi:

Art. 2. – Pentru prevenirea răspândirii COVID-19 și realizarea managementului consecințelor, raportat la evoluția situației epidemiologice, pe durata stării de urgență este restrâns exercițiul următoarelor drepturi şi libertăți, proporțional cu gradul de realizare al criteriilor prevăzute de art. 3 alin. (5):

libera circulație;
dreptul la viață intimă, familială și privată;
inviolabilitatea domiciliului;
dreptul la învățătură;
libertatea întrunirilor;
dreptul la grevă;
dreptul de proprietate privată;
libertatea economică. (sursa)

Și noi aplaudăm! Realizați absurditatea situației? Niște incapabili, niște nulități au ajuns să dea asemenea ordine și noi aplaudăm! Pe internet e plin de clipuri în care suntem îndemnați să fim responsabili, să stăm în case. Și noi aplaudăm!

Dar să vă spun și ce urmează:

1. Vaccinarea obligatorie, doar e pentru binele nostru și al comunității în care trăim.

2. Monitorizarea. Cum știm că străinul cu care ne intersectăm pe stradă, la piață sau în magazin e un om responsabil și s-a vaccinat? Simplu. Inițial vom fi obligați să purtăm o brățară care va dovedi că suntem oameni responsabili și ne-am vaccinat. Ai brățara, poți intra în orice magazin, cinematograf, te poți îmbarca în orice mijloc de transport și așa mai departe. Nu ai brățara, nu ai voie niciunde, ești un inconștient, un pericol pentru comunitate, dacă vrei să fi egalul nostru va trebui să te vaccinezi ca să ai și tu brățara care-ți deschide toate ușile.

3. Controlul absolut. Dar brățările vor fi doar un pas intermediar, vor urma microcipurile implantate sub piele încă de la naștere. De aici încolo lăsați-vă imaginația să zburde, vor putea face cu noi absolut orice doresc.

Bineînțeles că toate acestea vor fi învelite într-un ambalaj frumos, vor fi făcute pentru binele nostru. Vom trăi cum trăiesc bietele animale sălbatice în grădinile zoologice. Și când ne vom trezi, va fi prea târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Spre ce ne îndreptăm”

 1. Pentru mine e incredibil cit de usor renunta oamenii la libertatile lor.
  Si vorbesc despre USA unde traiesc. Europenii au renuntat de mult la libertati dorind un stat mare
  care sa ii asiste toata viata.

  „Cei care vor renunţa la libertatea esenţială pentru a dobândi o fărâmă de siguranţă pe moment nu merită nici libertate, nici siguranţă.”
  Benjamin Franklin

 2. Mai mult decat previdibil…un scenariu ca parea imposibil a devenit posibil prin dictatura impusa de lacheii pe care noi ii numim ministri , prim ministru, presedinte , secretari de stat, militie , armata , garda financiara , garda forestala ( pusa sa controleze civilii si nu branconierii )….deocamdata au nevoie de acesti lachei , apoi vor fi treptat si ei eliminati. Populatia asculta ca un dement functional de orice „ordonanta militara” ( pai Romania nu mai are armata proprie, fiind sub ocupatie americana -ordonantele militare se confectioneaza in caz de razboi cu sau impotriva altui stat , de o armata platita copios , paraziti fetizi ai NOM -Nuova Ordine Mondiala).
  Exista solutii pentru a evita inregimentarea in populatia de zombi planetara ?? Intereseaza solutii de SUPRAVIETUIRE

 3. Ideea e că pielea ne-o vor lua oricum. Adică fie că ne vaccinăm și vom fi zombi, fie nu ne vaccinăm și vom suporta prigoane. Așa că fiecare decide dacă i se va lua pielea stând vertical sau stând pe burtă.
  Soluții?
  1. CREDINȚA ORTODOXĂ!!! CU TOT CE IMPLICĂ EA !
  2. Să ne grupăm în jurul stâlpilor adevărați ai societății(aici intervine discernământul fiecăruia);
  3. Să avem atitudine, să nu ne lăsăm batjocoriți;
  4. Să fim gata de acțiune. Chiar să ieșim în stradă când va fi nevoie !!!

Comentariile sunt închise.