Donald Trump va susține un discurs la CPAC, în 28 februarie

Donald J. Trump va fi prezent duminică, 28 februarie, la Orlando, Florida, pentru a susține un discurs în cadrul celei mai importante conferințe organizate de conservatorii americani la începutul acestui an – CPAC (Conservative Political Action Conference).

O sursă apropiată de fostul președinte al Statelor Unite a precizat că, în discursul său, acesta va vorbi despre viitorul mișcării conservatoare și a Partidului Republican, dar și despre „politicile dezastruoase” ale democratului Joe Biden cu privire la imigranți și nu numai.

Într-o declarație oficială realizată după achitarea sa de către Senatul american, Trump a afirmat: „Mișcarea noastră istorică, patriotică și frumoasă Make America Great Again abia a început. În lunile care vor urma, voi avea atâtea să vă împărtășesc și abia aștept să continuăm împreună această incredibilă călătorie, pentru ca întregul nostru popor să dobândească măreția. Nu a mai fost nimic asemănător până acum!”

Între alți invitați de excepție la conferința organizată în Orlando, Florida, între 25 și 28 februarie, se numără: fostul secretar de stat, Mike Pompeo, fostul secretar al Dezvoltării, Ben Carson, guvernatori republicani, dar și fosta secretară de presă a lui Donald Trump, Sarah Sanders.

Dragoş Moldoveanu

About Dragoş Moldoveanu

Politolog, eseist, n. 1985. Traducător al volumului „Mişcarea conservatoare”, Paul Gottfried (Ed. Logos, Bucureşti, 2009) şi autor al cărţii "Cesare Borgia. Prinţul Renaşterii (vol. 1)" (Ed. Rost, Bucureşti, 2014). Fondator al Asociaţiei "Institutul pentru Studii Renascentiste".

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost