Avocatul Poporului, la un pas de revocare. Parlamentarii au respins raportul de activitate prezentat de Renate Weber. Parlamentarii AUR și PSD au părăsit ședința

Avocatul Poporului, Renate Weber, a intrat în ținta coaliței de guvernare, marți fiind făcuți primii pași pentru înlocuirea sa din funcție, prin respingerea raportului de activitate pe anul 2020.

Comisiile juridice ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au respins, marţi, raportul privind activitatea Avocatului Poporului pe anul 2020. Şedinţa celor două comisii a avut loc în absenţa parlamentarilor PSD şi AUR, care s-au retras de la sedință, a informat Agerpres.

Reamintim că Avocatul Poporului, Renate Weber, a criticat în mai multe rânduri deciziile luate de autorități în contextul pandemiei, precum și anumite aspecte legate de vaccinare.

Avocatul Poporului l-a chestionat, recent, pe premierul Cîțu în legătură cu hotărârile prin care s-au impus restricțiile în acest an, acte ce nu au fost publicate niciodată în Monitorul Oficial.

Totodată, Avocatul Poporului, Renate Weber, a vorbit public despre dreptul persoanelor de a refuza vaccinarea.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Avocatul Poporului, la un pas de revocare. Parlamentarii au respins raportul de activitate prezentat de Renate Weber. Parlamentarii AUR și PSD au părăsit ședința”

  1. Mai au să modifice și Constituția ”pentru siguranța noastră”. Că românii nu s-au obosit să modifice acea ambiguitate care permitea deviațolor sexuali să abuzeze de această portiță.

Comentariile sunt închise.