Sarah Atcho, atletă olimpică: „Sunt supărată pentru că nu vorbim suficient despre efectele secundare”

Sprintera elvețiană în vârstă de 26 de ani și atletă olimpică, Sarah Atcho, a fost diagnosticată cu pericardită la cinci zile după ce a primit doza booster a vaccinului Pfizer.

Aceasta a anunțat luni pe conturile ei de socializare că a fost diagnosticată cu pericardită (inflamația membranei subțiri care înconjoară inima).

Sarah Atcho s-a vaccinat inițial cu cele două doze ale vaccinului Moderna. Ea a decis să ia vaccinul Pfizer pentru rapel după ce i s-a spus că este mai sigur decât Moderna.

Potrivit postării sale, rapelul l-a făcut pe 22 decembrie. Apoi, pe 27 decembrie, a început să se simtă amețită și să simtă o senzație de strângere în piept.

La sfârșitul postării sale, Atcho a recunoscut că a fost supărată și frustrată susținând că nimeni nu vorbește despre efectele secundare ale vaccinurilor COVID.

Iată fragmentul din postarea ei pe Facebook:

Evident, după cum știți, încerc să fiu cât de transparentă pot și acum este mai important ca niciodată. Pe 22 decembrie mi-am făcut vaccinul de rapel pentru că nu am vrut să am probleme când va începe sezonul competițional. Mi s-a spus că este mai sigur să iau Pfizer (chiar dacă am avut Moderna prima dată) pentru a evita efectele secundare cardiace.

Pe 27 decembrie am simțit o senzație de strângere în piept și am început să mă simt amețită în timp ce urcam scările. Acest lucru s-a mai întâmplat de câteva ori până am decis să verific la un cardiolog care m-a diagnosticat cu pericardită (inflamația membranei subțiri care înconjoară inima). Acum nu am voie să fac efort fizic care să solicite inima timp de câteva săptămâni pentru a-i permite să se odihnească și să se vindece inflamația.

Încă fac tot ce pot cu antrenorul meu pentru a-mi menține mușchii în mișcare și el face o treabă grozavă. Trebuie să recunosc că sunt supărată pentru că nu vorbim suficient despre efectele secundare ale vaccinurilor. Mă simt neajutorată deoarece acest lucru este complet în afara controlului meu…

Mă bucur că vaccinul a ajutat la evitarea multor decese și la reducerea presiunii asupra spitalelor și a personalului spitalului, totuși sunt frustrată că eu și alți oameni tineri și sănătoși suferim de aceste efecte secundare grave.

Sper că înțelegeți de ce este important pentru mine să vă împărtășesc cele întâmplate, vă voi ține la curent cu acest proces. 😘

Anunțați-mă dacă vă confruntați cu același lucru, hai să ne ajutăm unii pe alții!

Sursa: The Gateway Pundit

Pe același subiect:

Dragoș Doran

About Dragoș Doran

Alături de Dreapta creștină și de Rost încă de la începuturi. Autodidact în ale scrisului.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost