Mircea Leucea, diplomat de carieră, a murit subit la doar 42 de ani

Mircea Leucea, diplomat de carieră și ministru plenipotențiar cu o solidă experiență, a murit subit la doar 42 de ani.

Anunțul a fost făcut, marți, pe Facebook, de Ambasada României în Ungaria, unde Mircea Leucea activa în ultima perioadă.

„Suntem triști să anunțăm trecerea în neființă a colegului nostru de la Ambasada României în Ungaria, Mircea Leucea. Diplomat de carieră, ministru plenipotențiar cu o solidă experiență, Mircea a plecat dintre noi prea rapid, prea tânăr, lăsându-ne copleșiți și pustiiți de durere și neputință.

Mircea, rămânem în suflet cu bunătatea, spiritul deschis și profesionalismul care ți-au marcat existența. Îți mulțumim pentru colegialitate, prietenie, inițiativă și parteneriatul în meciurile de tenis, fotbal sau excursiile cu bicicletele. Și mai mult decât atât pentru că ai fost unul din cei mai buni pământeni. Condoleanțe familiei. Drum lin, Mircea!”, a transmis, pe Facebook, Ambasada României în Ungaria.

Cauza morții nu a fost făcută publică, însă publicația Bihoreanul anunță pe surse că Mircea Leucea a murit subit, la finele săptămânii trecute, după ce i s-a făcut rău brusc pe terenul de tenis.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost