Avocatul Poporului a atacat la CCR Legea privind Statutul judecătorilor și procurorilor

Avocatul Poporului, Renate Weber, a atacat la Curtea Constituțională a României (CCR) Legea privind Statutul judecătorilor și procurorilor.

„Avocatul Poporului a atacat la CCR Legea privind Statutul judecătorilor și procurorilor – articolele care va spuneam ca ne fac rău”, a scris, pe Facebook, av. Elena Radu.

 

Pe același subiect:

UPDATE/ Senatul a ADOPTAT cele trei proiecte de lege ale Justiţiei. Actele normative merg la promulgare. AUR a votat ÎMPOTRIVĂ

Claudiu Târziu (AUR), în plenul Senatului: Noile legi ale justiției anulează suveranitatea României. Știam noi că suntem o colonie, dar ne amăgeam cu ideea că mai avem o oarecare libertate

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Avocatul Poporului a atacat la CCR Legea privind Statutul judecătorilor și procurorilor”

  1. Dacă domnul Predoiu, este luat în vizor de justiție, pentru abateri în raportul cu statul și suveranitatea României situație identica cu a ministrului Popescu, ce prin liberalizare piața energetica, a impins economia și inflația spre recesiune și posibil, faliment economic, sau incapacitate de plata, judecătorul poate fi mituit de Predoiu sau Popescu, cu un BMW sau un FERARRI, pentru,, băiatul tati, ” care sa facă dosarul,, ALBĂ ca ZĂPADA ” IAR CCR SĂ APLAUDE VICTORII CA ZELENSCHI ÎN UCRAINA DAR CU 20% DIN TERITORII, PIERDUTE. CCR, CHIAR ȘI CONTESTAT UNEORI DE CETĂȚENI, TREBUIE SĂ RĂMÂNĂ CEL PUTIN DE FAȚADA, CA GARANTUL SUVERANITĂȚII ROMÂNIEI.

Comentariile sunt închise.