Sorin Lavric (AUR): Scopul final al Bruxelles-ului este un suprastat federal. Totul va fi controlat: viața intimă, cheltuielile, convingerile politice. Dacă te vei împotrivi, vei fi ELIMINAT fără curgere de sânge. Ți se va șterge contul din bancă ca să cerșești sub cerul liber

Aflată pe marginea prăpastiei, Uniunea Europeană se află la răscruce și trebuie reformată din temelii, a spus, sâmbătă, senatorul Sorin Lavric (AUR).

Printr-un discurs susținut în cadrul conferinței  „Acea Europă în care credem”, senatorul Sorin Lavric a avertizt că Uniunea Europeană va fi uniune a statelor suverane sau nu va mai fi deloc.

Redăm integram mesajul transmis de senatorul Sorin Lavric:

„Europa se află la răscruce. Când părinții fondatori ai Uniunii Europene au gândit acest minunat proiect, ei au avut în minte un edificiu de state suverane și de națiuni creștine, dar un edificiu înlăuntrul căruia toți să cântăm o simfonie politică de a cărei frumusețe, ambiție și durată să nu se îndoiască nimeni.

Din păcate, astăzi simfonia sună tot mai fals. Frumusețea ei este tot mai îndoielnică, ambiția de la început a fost înlocuită cu o oboseală rău-prevestitoare, iar în durata acestui proiect politic nu mai cred decât birocrații globaliști.

Astăzi, simfonia Europei s-a preschimbat într-o dezamăgitoare cacofonie, într-un haos de disonanțe peste care domnește malefic birocrația de la Bruxelles. În ochii noștri, ai conservatorilor din Europa, Bruxelles a ajuns să însemne: minciună ideologică, perfidie antinațională și încăpățânare globalistă. Comisia Europeană, care se vrea un soi de Guvern federal pe care nu l-a învestit nimeni, nu doar că nu mai inspiră încredere, dar pe deasupra a devenit un vector nefast îndreptat împotriva acelor elemente care definesc spiritul european: creștinism, stat național, familia clasică (bărbat + femeie) natura umană ireductibilă. În locul lor, aceeași comise pune: ateismul, globalismul, parteneriatul între homosexuali, aberația transgender.

Mai mult, Comisia Europeană ne flutură câteva pseudo-doctrine din care și-a făcut blazon inconfundabil: ideologia de gen, dogma egalității cu orice preț, colonizarea premeditată cu populații alogene, scăderea poluării prin decarbonizare silită, obsesia vaccinului anticovid, moneda electronică (digitală) universală.

Scopul final al Bruxelles-ului este un suprastat federal cu guvern unic, parlament unic și președinte singular. În acest suprastat, totul va fi supravegheat și controlat: viața intimă, cheltuielile, convingerile politice. Dacă te vei împotrivi, vei fi eliminat fără curgere de sânge: ți se va șterge contul din bancă ca să cerșești sub cerul liber.

Astăzi, statele europene își dau seama că au acceptat să intre într-o Uniune al cărei scop e propria lor dizolvare. Ce stat și-ar dori ca, intrând într-o alianță politică, să se aleagă cu propria lui desființare? Din acest motiv, trebuie să o spun răspicat: aflată pe marginea prăpastiei, Uniunea Europeană trebuie reformată din temelii. Ea va fi o uniune a statelor suverane sau nu va mai fi deloc.

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) vrea ca România să joace un rol esențial pe scena conservatoare din Europa. AUR vrea ca România să calce pe urmele Italiei, Poloniei și Ungariei, țări în care clasa politică a avut demnitatea de a înfrunta birocrația neo-marxistă de la Bruxelles. Din păcate, în România, politicienii fac sluj în fața comisarilor europeni, dovedind o slugărnicie umilitoare: au ajuns să ia niște decizii antinaționale pe care Bruxelles-ul nici măcar nu li le-a cerut. Cînd ajungi să fii mai servil față de stăpîn decît și-ar dori el însuși, nu mai poți spune că ești suveran.

România nu mai este un stat suveran, ci un stat vasal aflat într-o dependență umilitoare față de Bruxelles și Washington.

AUR nu  vede viitorul României decît în Uniunea Europeană și în NATO, dar  vrea o uniune a statelor suverane și a națiunilor predominant creștine, la fel cum vrea un NATO ca alianță militară defensivă, căreia nu-i surîde ideea unui război interminabil și devastator.

De curând, Curtea Constituțională din Polonia a dat o hotărîre potrivit căreia articole din Constituția Poloniei sunt incompatibile cu prevederile tratatelor ce stau la baza Uniunii Europene. Iată ce înseamnă libertatea de conștiință a unor judecători care își apără statul de drept împotriva directivelor anti-naționale venite de la Bruxelles. În schimb, în România, Curtea Constituțională dovedește o înjositoare obedientă față de Curtea de Justiție a Uniunii Europene. Ca dovadă, acum cîteva zile, cei nouă judecători ai Curții Constituționale (CCR) au decis că legile justiției, votate de Parlament, sunt cît se poate de constituționale. În realitate, aceste legi vor duce la aservirea totală a dreptului național față de cel european. În același timp, Curtea Constituțională s-a preschimbat într-o carcasă vidă, lipsită de o autoritate juridică. Cînd afirmi că propriile hotărîri sunt obligatorii, dar că judecătorii, dacă le încalcă, nu vor fi sancționați, înseamnă că recunoști implicit că deciziile pe care le iei sunt facultative. În acest fel, Curtea Constituțională și-a anulat de la sine putere rostul pentru care a fost înființată: să fie garantul Constituției.

Dar România nu este vasală doar sub unghi juridic, dependența ei financiară și economică de factorii externi fiind indubitabilă. Mai mult, Guvernul României este condus din afara țării, iar politicienii noștri aflați la putere sunt simple marionete. AUR vrea ca România să se întoarcă în mâinile românilor, astfel încît suveranitatea să nu mai fie o vorbă goală. Dar pentru asta AUR trebuie să colaboreze cu partidele conservatoare din Europa. Nici un partid conservator, dacă e singur, nu va putea reforma UE. De aceea, trebuie să ne străduim ca mișcarea conservatoare din Europa să câștige alegerile în cât mai multe state. Numai așa putem scăpa de plaga neo-marxistă venită de la Bruxelles. Numai așa putem salva Europa de spectrul malefic al suprastatului federal. Numai așa ne putem întoarce la o viață normală din care să fie eliminate: ideologia de gen, egalitatea cu orice preț, colonizarea cu populații alogene, șantajul financiar, renunțarea la combustibili fosili, obsesia vaccinului anticovid, moneda digitală.

Noi, conservatorii din AUR, nu am intrat în politică spre a ne juca de-a puterea. Și nici pentru a le da speranțe deșarte românilor. Ținând seama de puterea covârșitoare a adversarilor, sunt înclinat să spun că am intrat în politică ca să ne sacrificăm, cu unicul scop de a mai salva, în ultimul ceas, România. Sunt încredințat că aceeași convingere o aveți fiecare dintre voi, dragi prieteni conservatori, fiecare în țara din care veniți. Suntem într-un război ideologic pe viață și pe moarte: suveraniști versus globaliști. Dacă noi, suveraniștii, vom pierde, globaliștii nu doar că ne vor înlocui, dar pur și simplu ne vor elimina.

Prin noi, conservatorii din Europa, se joacă viitorul națiunilor noastre. Un politician care își trădează poporul de dragul unor privilegii trecătoare este o marionetă de pe urma căreia nu va rămâne decît o jalnică amintire. În schimb, un om politic care se sacrifică pentru binele țării va fi o efigie căreia semenii îi vor păstra o memorie vie.

Haideți să fim efigii, nu marionete! Haideți să clădim acel edificiu al statelor suverane la care au visat părinții fondatori ai Uniunii Europene. Haideți să le dăm de înțeles birocraților de la Bruxelles că Uniunea Europeană va fi a statelor naționale sau nu va fi deloc. Haideți să salvăm Europa!”

Pe același subiect:

„Acea Europă în care credem”/ Conferință internațională organizată de Institutul de Studii Politice Conservatoare „Mihai Eminescu”. Participă lideri de partide, eurodeputați și reprezentanți ai legislativelor naționale din Polonia, Italia, Portugalia, Serbia și România

Conferință eveniment la București. Lideri conservatori din mai multe state europene discută despre viitorul UE. Sorin Lavric: Europa va fi a statelor suverane sau nu va fi deloc!

Senatorul Claudiu Târziu (AUR), discurs ISTORIC în Palatul Parlamentului: Europa se află astăzi într-o fază de degenerare. Conservatorii sunt chemați să apere normalitatea. Conservatorii sunt anticorpii contra bolii numite neomarxism

Prințul Șerban Dimitrie Sturdza, declarație CURAJOASĂ: UE de astazi este o dictatură, nu o democrație! Ni se spune câți porci să creștem și câți litri de țuică să producem. Am închis minele de cărbune și nu ne vor mai lăsa să ne încălzim nici cu lemne. 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Sorin Lavric (AUR): Scopul final al Bruxelles-ului este un suprastat federal. Totul va fi controlat: viața intimă, cheltuielile, convingerile politice. Dacă te vei împotrivi, vei fi ELIMINAT fără curgere de sânge. Ți se va șterge contul din bancă ca să cerșești sub cerul liber”

  1. Este corect , analiza domnului senator in cauza , adica : copiere viitor , pe organizarea SUA , etc , etc, dar avem o singura intrebare : cum putem noi ca simplii cetateni votanti mai bine sau mai rau in functie de interesul ” de supravietuire individuala ” sa decidem , ceea ce este deja decis la nivel de E.C , prin factorul ” financiar , ochiul dracului pe romaneste ” in buzunarul propriu al celor care decid . Deci credem ca „mai mari beneficari ai banului public in folosul propriu , din Romania , din E.C. , din SUA , din Israel etc ,etc , vor renunta la ” prada ” lor , facuta cu ” munca si minciuna timp de 80 de ani ” , pentru niste ” votanti amarati , turmentati si maniulabili pe existenta lor precara din ROMANIA , E.C , ETC, ETC ” Niciodata domnule senator in cauza , acum totul este asezat si organizat defintiv ca la ” POLUARE SI DEPOLUARE ” , EU POLUEZ , EU DEPOLUEZ SI BANII TOT EU II INCASEZ ” Ne mintim cu ” APA RECE ” daca dupa de 30 de ani de ” credulism ” mai ” credem in alti 30 de ani de minuni politice conservatoare sau de alta natura politica ” vorba latina ” ALEA ZACTA EST ” DEFINTIV prin prostia , credulitatea si interesul nostru meschin ” de supravietuire ca individ ” si nu ca POPOR.
    ( interes de individ meschin , al momentului – prostii dar multi Maria Ta , vorba lui Motoc in Lapuseneanu ) , interes acutizat in ADN roman , valabil totusi de mii de ani la acest roman , care si-a aplaudat ” calaii” omorand adevaratii conducatorii de stat roman ), care erau , chiar in folosul lor al ” cetateanului turmentat ” al lui Caragiale.

Comentariile sunt închise.