Cum se fură încă o revoluție

Plagiatorul Gabriel Oprea, general în rezervă, profesor universitar doctor, membru al Academiei de Ştiinţe ale Securităţii Naţionale, nu și-a dat nici o demisie, încă este ministru al Afacerilor Interne și viceprim-ministru pentru securitate națională.

*

Condamnatul penal Liviu Dragnea, președintele partidului neocomunist PSD, face pe spiritualul. La conferința de presă ținută la Cotroceni imediat după consultările cu Iohannis, la o întrebarea a unei ziariste despre ce vrea strada, acesta răspunde ironic: „Eu știu că strada vrea să fie curată, să fie asfaltată, poate vă referiți la societate” (reproducere aproximativă din memorie).

*

Din delegația PSD la consultările de la Palatul Cotroceni, pe lîngă președintele condamnat penal Liviu Dragnea, au mai făcut parte, printre alții, Ecaterina Andronescu, demolatoarea învățămîntului românesc și Gabriela Firea, cea care în urmă cu un an declara următoarele:

Din punctul meu de vedere, a fi un bun familist înseamnă nu doar a fi căsătorit, ci şi a avea copii… Nu eşti un om complet fără să creşti un copil şi consider că, din greşeală, domnul Klaus Iohannis a spus ce gândea atunci când a afirmat că, neinvestind în educaţia copiilor, a investit în imobiliare. Într-un fel, pune mai mult preţ pe investiţia în imobiliare decât în educaţia copiilor.

*

Iohannis l-a numit în funcția de prim ministru interimar pe Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, inițiatorul Ordonanței cu dedicație pentru Ponta care a permis amnistierea plagiatorilor.

*

Între timp Iohannis așteaptă propunerile manifestanților din stradă pe adresa de email [email protected]. Se pare că deja a primit o propunere, colonelul Mircea Dogaru, omul de casă de la Antena 3, s-a autopropus să reprezinte la Cotroceni manifestanții din stradă.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Cum se fură încă o revoluție”

 1. Niciodata diavolul nu fu mai milos.
  Niciodata lumea nu fu mai pe dos.
  Niciodata focul nu a fost mai sfint.
  Ca-n aceste zile triste pe pamint

  A lovit diavolul cu copita în România și acum își adună slugile.

  Iulian Capsali: Revoluție cu voie de la poliția globalistă

  Asistăm la o mişcare “anarhică” bine dirijată, care deja prin atacul asupra BOR are în plan două direcţii clare: dirijarea energiei masei manipulate spre o ţintă laterală (cum bine observa un prieten, sloganul “Vrem spitale, nu catedrale” succede celui de acum 25 de ani al FSN, “Noi muncim, nu gândim”) şi, mai ales, este urmărită distrugerea unităţii poporului, pentru că marea masă de credinciosi nu se va regăsi în niciun caz reprezentată de aceste porniri neobolsevice.

  Nu am văzut niciodată în imagini de arhivă din perioada comunistă atroce a anilor ’50 oameni care să huiduie când trec pe lângă biserică, aşa cum am văzut în imagini aseară, chiar în Iaşi, când câţiva demenţi au început circul lor demonic exact când treceau pe lângă biserica mănăstirii Trei Ierarhi, un simbol de credinţă şi un monument de cultură unic în Europa, ctitorit de domnitorul Vasile Lupu.

  În fond, forţele care dirijează aceste comportamente gregare şi care folosesc, e clar asta, experţi în psihologie şi sociologie, mai ales în mass media şi pe facebook, iar în stradă au activiști pregătiți, știu foarte bine că fără Biserică acest popor va fi transformat imediat în populaţie, o masă de manevră pe care poţi face absolut orice experiment social.

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2015/11/05/molohul-si-jertfele-umane-de-la-colectiv-a-lovit-diavolul-cu-copita-in-romania-si-acum-isi-aduna-slugile-preotii-si-tinerii-sau-cu-durere-si-cu-dragoste-despre-libertate-manipulare-pacate-roc/#comment-426447

 2. Manevra foarte riscanta a presedintelui Iohanis de a chema la consultatii generatia faceebook.

  Mare parte din generatia facefook pare sa fie formata din oameni care sunt in afara comuniunii, reeducati si inregimentati, cu ierarhii; n-au habar de liderii care ii conduc si de stapanii lor din umbra.
  MAI GRAV N-AU AVUT, SAU LE-AU FOST DISTRUSE REPERELE (punctele cardinale in sens Nichifor Crainc).

  Pe Realitatea TV, acum cateva zile Lavinia Sandru afima: Nu presedintele Iohanis a casigat alegerile, ci NOI L-AM PUS ACOLO (se subintelege niste trusturi media).
  DECI, II CEREA SOCOTEALA SI IL AMENINTA. SI NU DEC LA EA A SPUS ASTA CI DE LA PATRNII REALI AI TELEVIZIUNI.

  Deschiderea dialogului la Cotroceni cu strada – pare-se monopolizata de facebook – inseamna deschiderea dialogului celor ce controleaza sufletele ostile Bisericii, al membrilor facebook.

  Fratii de pe cuvantul-ortodox, isi maniestau ingrijorarea, concluzionad cu urmatoare afirmatie a cuiva:

  Pe cadavrele celor arși la colectiv se cam cațără ”revoluția” neoliberală. Tehnocrații sunt vehiculați prin mass-media ca schimbare de paradgimă, schimbare radicală a sistemului, iar Klaus Iohannis își trage sub cur, prin mișcarea cu consultarea societății civile și a străzii, asentimentul străzii față de politicile ce vizează tot mai grabnica demantelare a statului și retragerea din calea business-ului aducător de profit și prea puțin interesat de traiul celor pe care-i călărește.

  Pentru ce e buna multimea din Piata Universitatii?

  Ne spune Vlad Mixich: pentru a deveni biciul cu care va fi dresata, definitiv, clasa politica. Si oricine altcineva ocupa locuri de decizie in Romania.

  Ca dresajul sa fie mai simplu, trebuie ca animalele politice sa fie mai putine. Asa ca, oportun, a fost bagata in poza si pancarta cu reducerea parlamentarilor. Asta da problema vitala!

  Nu e vorba doar de reducerea cantitativa a Parlamentului, ci de reducerea rolului acestuia, de transformarea sa intr-un organism de decor, chiar mai de decor decat pana acum, un fel de Senat din Imperiu care are rolul de a aplauda deciziile impuse…

 3. Daaa, mare om Iulian Caps(ec)ali asta, din FSN-ist si USL-ist a ajuns mare etalon al Ortodoxiei. Un fraier care a avut o incercare nereusita de a ajunge la ciolan( candidatura la parlamentul european, unde sa stea pe banii nostrii, ai cetatenilor UE, el, marele eurosceptic si filorus). iar acum adopta atitudinea vulpii din fabula. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca e foarte pro-imigranti…

Comentariile sunt închise.