Donald Trump vs. Hillary Clinton. Manipularea „experților” din mass media

Citesc presa din România care a prezentat prima dezbatere prezidențială din SUA, cea dintre Donald Trump și Hillary Clinton. „Experții” noștri o dau câștigătoare pe Hillary Clinton.

Evenimentul Zilei: PRIMA CONFRUNTARE DIRECTĂ HILLARY CLINTON-DONALD TRUMP. Urmăriți dezbaterea prezidențială și schimbul fabulos de replici. DONALD TRUMP PIERDE ÎN FAȚA LUI HILLARY CLINTON

evz-dezbatere-sua

HotNews: Prima dezbatere intre Donald Trump si Hillary Clinton/ Trump, temperamental si zgomotos/ Hillary, calma si superioara in multe momente/ Fara greseli majore, fara reusite importante de ambele parti

hotnews dezbatere sua

Cam aceeași părere o au și „experții” americani. Dar să vedem și ce părere are americanul obișnuit, cel ce va vota în noiembrie.

Iată câteva sondaje online:

Cititorii revistei Time: Trump 57%, Clinton 43%

time dezbatere sua

Cititorii Fortune: Trump 50%, Clinton 50%

fortune dezbatere sua

Cam așa funcționează manipularea cam peste tot, titluri mari in presa date de „experți” care se bat cap în cap cu părerile oamenilor obișnuiți.

Personal, cred că sondajul Fortune e cel mai aproape de realitate. Susținătorii fiecărui candidat consideră că dezbaterea a fost câștigată de favoritul lor. Agenția de presă UPI chiar îl declară pe Trump ca având un ușor avans în fața lui Clinton și că, dacă alegerile s-ar desfășura astăzi, Trump ar câștiga cu scorul de 292 de electori față de 246 de electori pentru Clinton. Asta în ciuda faptului că același sondaj o dă pe Clinton câștigătoare a votului popular: 47,81% față de 47,14% pentru Trump.

Trebuie amintit că în SUA este posibil să ajungă președinte candidatul care obține mai puține voturi după modelul lui George W Bush care, în 2000, deși a obținut mai puține voturi decât contracandidatul său democrat, Al Gore, a fost ales președinte pentru că a câștigat mai mulți electori.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Donald Trump vs. Hillary Clinton. Manipularea „experților” din mass media”

  1. Un detaliu cu grave implicatii ehatologice:

    Potrivit oficialilor de campanie ai candidatului republican, Trump ar fi declarat, în cadrul discuţiilor purtate duminică cu premierul Benjamin Netanyahu, că, în cazul alegerii sale în funcţia de preşedinte, Statele Unite ar „recunoaşte Ierusalimul drept capitală nedivizată a statului Israel”

    https://www.evz.ro/donald-trump-va-recunoaste-ierusalimul-ca-si-capitala-israelului.html

    Ierusalimul este un oras divizat intre arabi si evrei. Moscheia lui Omar, unde evreii vor sa construiaca al treilea templu, in care se va incorona antihrist ca imparat al lumii, se gaseste in partea araba a Ierusalimului. Juridic, puterea statului Israel nu se exercita asupra Muntelui Templului. Daca Trump recunoaste evreilor dreptul de a administra acesta zona, avem de-a face cu un pas important spre imparatia lui antihrist: CEL MAI MARE DIN ISTORIA OMENIRII !

  2. Trump personal o sa’i duca Basarabia lui Putin, pe o tava de aur. Tarul dement va organiza un banchet fastuos pentru marele lui admirator ajuns presedinte peste americani.
    Trampul va urmari induiosat pumnalul cu care Putin isi va taia halci mari din trupul Moldovei.
    Dar Basarabia nu este a lui Putin, nici a Trompetei mafioase!!!
    Basarabia este mama si tata, este Romania tradata, vanduta de naimitii Moscovei de peste 200 de ani.
    Ajunge! Rusii au violat’o si batjocorit’o in toate chipurile posibile şi cele mai odioase.
    Trebuie sa aducem Basarabia inapoi acasa.
    Stefan cel Mare şi Sfant ar trece prin taisul sabiei voievodale pe toti naimitii, pe toti uitucii, indiferentii, pe vanzatorii din Basarabia si Romania…
    In orizontul nostru politic, nimic nu sta mai sus ca idealul reunirii Basarabiei cu TARA-MAMA !!!

Comentariile sunt închise.