Pericolul islamului în Europa

Update, 23 martie: Autorul atacului terorist a fost identificat de autoritățile britanice ca fiind Khalid Masood în vârstă de 52 de ani. Khalid Masood s-a născut în Anglia și s-a converit la islam. Era tatăl a trei copii și a fost profesor de engleză. Concluziile de mai jos, referitoare la pericolul islamului în Europa, rămân valide.

Update: BBC anunță că Trevor Brooks (Abu Izzadeen) este în pușcărie ceea ce înseamnă că nu el este autorul atentatului terorist.

Relatarea inițială:

Presa din Anglia relatează că autorul atacului terorist de la Palatul Westminster este imamul Abu Izzadeen. Dar cine este acest imam? Este un cetățean britanic, Trevor Brooks după numele de botez, fiu al unor imigranți jamaicani de religie creștină care s-a convertit la islam la vârsta de 17 ani. Și nu doar că s-a convertit ci a devenit un fanatic islamist, devenind chiar imam. În 2008 a fost condamnat la patru ani și jumătate de pușcărie pentru activități de susținere a terorismului islamic din Orientul Mijlociu.

Încă odată, dacă mai era nevoie, se dovedește pericolul islamului care se extinde ca o plagă asupra Europei cu ajutorul politicienilor inconștienți. Există unele studii care susțin că până la finalul secolului islamul va fi religia majoritară a lumii. Sute de ani de lupte și milioane de creștini care și-au pierdut viața din cauză barbarismului islamic se vor dovedi că au fost sacrificii inutile.

Turcia deja tratează Europa ca bătătura personală organizând manifestații electorale în marile capitale europene. Iar dacă autoritățile din vreo țară europeană îndrăznesc să se opună, impertinența și tupeul președintelui Turciei, Recep Erdogan, se manifestă imediat amenințând și șantajând Europa cu trimiterea altor valuri de imigranți musulmani.

Să sperăm, totuși, că mai avem o șansă, să sperăm că forțele naționaliste vor accede la putere în suficient de multe țări europene astfel încât să-i forțeze și pe politicienii așa zis „progresiști” să-și deschidă ochii și să realizeze pericolul pe care-l reprezintă islamul pentru civilizația europeană.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


7 comentarii la „Pericolul islamului în Europa”

 1. Nationalismul masonic,comunist sau crestin?La noi sa de Domnul sa fie cel crestin ca de 27 de ani se vede unde au dus celelalte 2.

 2. Politicienii progresisti nu vor deschide niciodata ochii. Nu stiu cum ati aflat numele negrului asta ca pe aici nu au suflat o vorba inca. Am ascultat de la ora atacului la Radio si nici macar nu mai indraznesc sa spuna terrorist musulman. Corectitudinea politica a englezilor a ajuns la dementa. S-a mers pana acolo incat se sustine ca de vina ar fi Donald Trump pentru tot ce s-a intamplat azi. Este incredibil.

  • La fel si in US mai ales California. Daca esti negru esti cumva o specie pe cale de extinctie care trebuie protejata. Intri mai usor la facultate, daca te da afara de la servici e discriminare…..
   Vestul a pierdut deja instinctele de supravietuire.

   • Cristi si Mihai, ce gandire ingusta aveti… Ce legatura au negrii din California cu islamul ? Ori alta ineptie, conform logicii voastre daca jamaicanul convertit la islam este negru, atunci toti negrii sunt islamici. Nu cumva toti jamaicanii sunt si ei islamici?! Presupun ca nenea jamaicanul era un individ cu un caracter slab, din moment ce a permis sa fie spalat pe creier si radicalizat. Deci daca el, un negru din Jamaica a devenit radicalizat, asta nu inseamna ca toti negrii sau toti jamaicanii sunt la fel, nu ? Dar din comentariile voastre asta reiese. Avem musulmani si aici, in Romania, românii de etnie tătară; nu cumva sunt si ei radicalizati, mai ales ca unii dintre ei sunt mai bruneti, cu ochii oblici si poarta barba. Si da, toti musulmanii sunt si islamici pt ca religia lor se numeste islamica.
    Dar cum rasismul vine din frustrare si prostie, e usor sa judeci fara sa gandesti si sa te informezi. Nu tin cu nimeni dar ma dezgusta rasismul si rautatea gratuita. Cunosc si la noi o gramada de fanatici religiosi capabili de orice, fie ei adventisti sau martorii lui Iehova. Judecati pe altii dar cand italienii afirma ca noi românii suntem puturosi, tigani nespalati, criminali, primitivi si analfabeti, doar pt ca un tigan ungur sau bosniac a omorat o italianca, nu va convin aceste etichete, nu ? Dar nici nu miscati un deget sa-i aparati pe ai nostri, insa va preocupa sa-i judecati pe altii. Comentariile rasiste nu au ce cauta pe pagina asta chiar nu sunt exprimate agresiv. A fi rasist este cel mai agresiv mod de a te exprima. Daca asa ganditi voi zi de zi, e grav. Romania se duce de rapa.

 3. Intoarcerea le valorile traditionale : natiune, credinta, traditii ne mai poate salva de pericolul islamist! Doar nationalistii mai pot salva Europa dornica de sinucidere!

 4. Evenimentul Zilei a transmis ieri informatiile cele mai complete, in sensul ca a citat si din gangavelile penibile ale lui Mihalache, de genul – domnul roman ranit nu e in stare grava, are doar o chestie la glezna .
  Pana la ora aceasta, nu am gasit nici o singura analiza corecta a tragicului eveniment.
  Pare evident faptul ca atentatul a fost programat pe 22 Martie ca o sfidare la adresa victimelor terorismului din Belgia si pentru a demonstra faptul ca Brexitul nu ii va proteja pe britanici de furia islamistilor radicali.
  Referitor la Trevor/Abu, pe care ungurii l-au impiedicat sa ajunga in Turcia prin Romania in 2015, ne putem intreba cum a trecut individul prin vamile britanice (fiind fisat pentru condamnari anterioare) cand frontierele sunt sub un control total. A avut cumva un pasaport fals cu care a aburit scanerul englezilor si la dus si la intors sau a avut complici la punctele de trecere?
  In tot cazul, mi-se pare o magarie imensa faptul ca presa si guvernantii Europei nu gasesc cu cale sa aprecieze vigilenta ungurilor, tratati constant de rasisti si extremisti de dreapta, din motive de mizerie propagandistica pre-electorala.

  Indraznesc sa il intreb pe Duras, de unde pana unde i-a venit ideea ca pentru masonerie conteaza valorile nationale. L-a convins cumva istoricul Antoniu Martin?
  Sa luam exemplul savantului Nicolae Georgescu-Roegen (1906-1994), rozicrucian pe filiera cea mai dura : Grigore Antipa- Rockfeller- Joseph Schumpeter (grupul din care a facut parte si Edgar Hoover)- fratia din cadrul universitatii Vanderbilt.
  Iata un citat din NGR:« Umanitatea ar trebui sa procedeze la reducerea progresiva a populatiei la un nivel la care sa ii permita sa se hraneasca doar prin agricultura biologica. Bine inteles, natiunile care cunosc o ridicata crestere demografica vor avea de facut un efort dificil pentru a obtine cat mai rapid posibil rezultate in aceasta directie”.
  S-ar putea face o legatura intre principiile lui Georgescu-Roegen si legile inscriptionate pe Georgia Guidestons?
  http://www.arq.ro/antoniu-martin-mare-fondator-comandor/8862
  https://fr.wikipedia.org/wiki/Nicholas_Georgescu-Roegen

Comentariile sunt închise.