Copreședintele AUR, Claudiu Târziu: „Trebuie să ajungem la guvernare, pentru ca țara să se îndrepte în direcția potrivită!”

 

Prezent în ediția din 25 ianuarie a emisiunii „coNEcTat”, realizată de Ani Crețu la A7TV, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a vorbit despre responsabilitatea uriașă pe care o are partidul pe care îl conduce, în calitate de a patra forță politică din Parlamentul României. Claudiu Târziu a făcut referire la „mișcarea mult mai amplă” a cărei expresie politică o reprezintă Alianța pentru Unirea Românilor, despre nevoia imperioasă de reprezentare a curentului național-conservator, în contextul în care valorile cardinale asumate de AUR – familia, națiunea, credința și libertatea – sunt astăzi în primejdie și supuse unor asalturi crescânde.

Liderul grupului AUR din Senat a precizat faptul că lupta politică începută și activitate parlamentară pe care o va desfășura vor avea drept principală năzuință „salvarea României și întoarcerea la normalitate”. Prin Alianța pentru Unirea Românilor, „poporul are o voce la tribuna Parlamentului”, a punctat Claudiu Târziu.

 

Înregistrarea integrală a emisiunii, în link-ul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=BcUA00Hh6Xw

Dragoş Moldoveanu

About Dragoş Moldoveanu

Politolog, eseist, n. 1985. Traducător al volumului „Mişcarea conservatoare”, Paul Gottfried (Ed. Logos, Bucureşti, 2009) şi autor al cărţii "Cesare Borgia. Prinţul Renaşterii (vol. 1)" (Ed. Rost, Bucureşti, 2014). Fondator al Asociaţiei "Institutul pentru Studii Renascentiste".

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost