AUR cere Guvernului Ciucă ÎNCETAREA stării de alertă pe teritoriul României. Senatorul Claudiu Târziu: E urgent să revenim la o viață normală!

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) solicită Guvernului Ciucă să renunțe la starea de alertă, precizând că menținerea restricțiilor din perioada pandemiei este complet inutilă și extrem de contraproductivă pentru întreaga societate românească.

Potrivit copreședintelui AUR, senatorul Claudiu Târziu, starea de alertă nu se mai justifică din punct de vedere sanitar și provoacă României pierderi economice enorme.

„E momentul ca regimul Iohannis să investească încredere în discernământul românilor. Românii sunt singurii care, în cunoștință de cauză, trebuie să hotărască de-acum încolo pentru sănătatea lor, a copiilor și părinților lor, necondiționați și neforțați de nimeni altcineva decât de propria lor conștiință.

Renunțați la starea de alertă, domnule prim-ministru Ciucă! Convingeți-i pe români de tot ce considerați că e necesar pentru securitatea sanitară a țării, însă nu mai perpetuați o situație juridică și administrativă care nu rezistă la examenele instanțelor de judecată, care nu se mai justifică din punct de vedere sanitar și care provoacă României pierderi economice enorme. E urgent să revenim la o viață normală, fără spaime induse cetățenilor prin campanii de presă plătite de guvern și fără spectrul abuzului de stat la fiecare respirație de aer pe stradă”, a subliniat senatorul Claudiu Târziu, co-președinte AUR, potrivit unui comunicat de presă transmis de partidul AUR.

Totodată, AUR salută faptul că până și Organizația Mondială a Sănătății a ajuns la concluzia că așa-zisul certificat verde de călătorie trebuie eliminat atât timp cât interdicțiile respective „nu adaugă valoare și continuă să contribuie la stresul economic și social” în țările care l-au impus.

Știri pe acest subiect:

Senatorul Claudiu Târziu (AUR), despre recomandarea OMS privind anularea restricțiilor de călătorie: Ficțiunea globală numită „certificat verde” se năruie pas cu pas

Guvernul prelungește starea de alertă, pentru încă 30 de zile. Varujan Vosganian: Suntem deja victimele unei psihoze paranoide, așezonate din belșug cu achiziții fără licitație

ULTIMA ORĂ! Partidul AUR a depus un proiect de lege pentru ÎNCETAREA stării de alertă pe teritoriul României

 

 

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost