După Iași, marșul LGBT se mută la Cluj și Timișoara. Se cere recunoașterea parteneriatului civil. Miting pentru FAMILIE, duminică, în Piața Avram Iancu din Cluj- Napoca

După marșul LGBT din Iași, din data de 5 iunie, o nouă paradă a avut loc sâmbătă, 11 iunie, la Cluj-Napoca, următoarea fiind anunțată în Timișoara, în 2 iulie.

Potrivit presei locale, zeci de persoane s-au adunat sâmbătă, 11 iunie, în Piața Unirii, din Cluj-Napoca, la parada Pride 2022. Evenimentul a fost organizat de Asociația Pride Cluj și grupul informal Queer Sisterhood Cluj.

„Vrem drepturi pe care nu le avem acum ca și comunitate. Este vorba despre dreptul la un parteneriat civil, la o recunoaștere din partea statului a legăturilor, a familiei LGBT, mai cerem dreptul la moștenire. Dacă un partener LGBT moare, cealaltă persoană nu are dreptul la moștenire, cu toate că și-au clădit viața împreună. De asemenea, dacă în cuplu o persoană este în spital, medicii nu pot discuta cu partenera / partenerul, numai cu familia, pentru că nu există această protecție”, a declarat Ruth Borgfjord, fondatoare Queer Sisterhood Cluj, potrivit Știri de Cluj.

Miting pro- Familie

Ca reacție la Cluj Pride, un miting pentru familie și normalitate este anunțat pentru duminică, ora 12.30, în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca, anunță Magazin Critic.

„Să apărăm FAMILIA în fața politicilor nepăsării sau insuficienței, a propagandei ce încearcă să îi denatureze sensul firesc și a tuturor atacurilor la adresa ei! Să spunem un NU hotărât tuturor propunerilor de legalizare a căsătoriilor/ parteneriatelor civile/adopţiei copiilor de către cupluri cu probleme de indentitate se.xuală, a pedofiliei (promovată indirect de unele cercuri prin cererea reducerii vârstei majoratului sub 18 ani), a propagandei ideologiei de gen în şcoli şi a paradelor de promovare a ”MÂNDRIEI” nefirescului (PRIDE) din oraşul nostru – Cluj-Napoca, ce sunt preconizate chiar în perioada lunii iunie! Vă aşteptăm pe toţi cei care susţineţi NORMALITATEA!”, au transmis organizatorii, potrivit sursei citate.

Paradă LGBT- Timișoara

Următorul mars LGBT este anunțat în Timișoara, în ziua de 2 iulie.

„Primul Marș Pride din Timișoara va avea loc pe 2 iulie, cu plecare de la Parcul Constantinovici Loga. Ne bucurăm că orașul Timișoara va avea propriul său marș în cadrul Pride Week Timișoara. Cei de la Identity. Education au pregătit mai multe evenimente de care vă puteți bucura în perioadă 25 Iunie – 2 iulie.Sperăm să ieșiți în număr cât mai mare la marș!”, a anunțat, pe Facebook, Asociația Mozaiq.

În București, marșul LGBT va avea loc în ziua de 9 iulie.

Știri pe acest subiect:

Primarul Nicușor Dan aprobă, și în acest an, marșul homosexualilor pe Calea Victoriei din Capitală, pe 9 iulie, în zi de mare sărbătoare creștină

Acuzații grave! Sesizare adresată Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași vizând asocierea cu mişcarea LGBTQ+

Mișcarea neomarxistă LGBT este printre cele mai eficiente dinamite ale procesului de DEMOLARE identitară națională, pentru că lovește în epicentrul civilizației, FAMILIA. România, total nepregătită în a i se opune

 

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost