Premierul Ciucă, despre Legile Justiției care anulează suveranitatea României: Un angajament asumat prin PNRR. Noile legi aliniază justiția la principiile europene

Premierul Nicolae Ciucă consideră că Legile Justiției, votate luni de Senat, pun bazele unei adevărate modernizări a sistemului și aliniază justiția la principiile europene.

„Am votat astăzi Legile Justiției în Senatul României. Noul pachet de legi a fost adoptat de Parlament și va merge la promulgare.

Cele trei legi care au primit votul camerei decizionale astăzi reprezintă un angajament asumat prin PNRR și un obiectiv important în ridicarea MCV. Pun bazele unei adevărate modernizări a sistemului, aliniază justiția la principiile europene și îi consolidează independența, asigurând totodată respectarea drepturilor și libertăților cetățenești.

Noile legi sunt rezultatul unei ample consultări pe care ministrul PNL Cătălin Predoiu a întreprins-o cu toate instituțiile responsabile din domeniu, iar în redactarea lor au fost implementate recomandările Comisiei de la Veneția, MCV și ale instanțelor judiciare”, a transmis, luni, pe Facebook, premierul Nicolae Ciucă.

Senatul a votat, luni, pentru supremația legilor europene în fața celor naționale, anulând astfel suveranitatea națională și Constituția României, după cum a relatat RostOnline.

Senatorii majorității PNL-PSD-UDMR au votat „pentru”, iar senatorii AUR și USR au votat „împotrivă”.

Pe același subiect:

Senatorul Claudiu Târziu, despre eliminarea suveranității din Legile Justiției: Toți cei care vor accepta această trădare vădită a intereselor naționale vor da socoteală POPORULUI român!

Petiția poporului pentru apărarea Constituției României

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost