Manifestație AUR la Iași. Claudiu Târziu: Adversarii ne cântă prohodul, dar vor avea o mare surpriză în 9 iunie. Românii își vor lua țara înapoi, prin oastea patrioților (VIDEO)

O adevărată oaste de patrioți AUR s-a adunat, marți, la Palatul Culturii din Iași, de unde s-a pornit, spre Piața Unirii, „într-un un miting pentru afirmarea valorilor naționale”, după cum au anunțat liderii partidului.

Dacă zilele trecute, candidații AUR la alegerile locale și europarlamentare s-au prezentat românilor prin discursuri susținute la Alba-Iulia, Târgu-Mureș, Bistrița și Baia Mare, la Iași nu s-a obținut autorizație pentru organizarea unui eveniment similar.

În acest context, luni seară, a fost organizat un miting, la care participă liderii AUR, candidații partidului la alegerile din 9 iunie și sute de membri și susținători.

Într-o intervenție în direct pe Facebook, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR și candidat la alegerile europarlamentare, a explicat că marșul are rolul de a prezenta valorile și programul AUR, dar și un semnal care „să trezească oamenii din starea de letargie în care a fost aruncați de politrucii care au condus România în ultimii 34 de ani”.

Participanții la marș au scandat: „Nu vrem să fim conduși de hoți”, „Basarabia e România”, „România n-a avut graniță la Prut”.

„Suntem într-un miting pentru afirmarea valorilor naționale. Dacă nu suntem lăsați să facem campanie electorală, nu primim autorizații, noi știm să facem auzită vocea AUR, vocea poporului. Știm să ne manifestăm în stradă. Am știu să arătăm și în Parlament ce putem.

Forța noastră este forța poporului!

La Iași, nu am primit autorizație pentru a face campanie așa cum am făcut în toată țara până acum, cu rememorarea unor episoade din istoria glorioasă a poporului nostru și cu discursurile candidaților la alegerile locale și europarlamentare, dar am vorbit la statuia lui Ștefan cel Mare.

Suntem în marș de la Palatul Culturii către Piața Unirii. Nu facem să spunem decât ceea ce toți românii așteaptă. Există o forță politică de natură să poată să oprească deconstrucția României, acest drum pe care ne-au așezat de 34 de ani acești ticăloși care de la „partidul comasat” PSD-PNL, fostul FSN, cu multiple fațete.

Tot mai mulți români merg după noi și suntem convinși că vom învinge în alegerile din acest an, în ciuda tuturor barierelor pe care le-au ridicat, în ciuda tuturor greutăților pe care ni le-au făcut, în ciuda comasărilor alegerilor, în ciuda mizerilor ilegale, ilegitime, neconstituționale, pe care continuă să le facă.

Mergem mai departe în marșul nostru pentru trezirea tuturor din această letargie, din această lipsă de speranță, din această stare de lehamite în care ne-au băgat politrucii care s-au strecurat în funcțiile publice până astăzi. AUR este capabil să schimbe aceste lucruri. AUR este capabil să îi înlăture de la putere, cu ajutorul poporului.

Toți adversarii ne cântă deja prohodul, dar vor avea o mare surpriză pe 9 iunie, când românii vor arăta că nu se lasă înșelați și vor putea să-și ia țara înapoi prin oastea AUR.  Pe 9 iunie, votați AUR pe toate 5 buletine de vot, pentru că doar AUR poate aduce schimbarea țării în bine și poate reprezenta interesul național la Bruxelles”, a spus Claudiu Târziu, președintele Claudiu Târziu și candidat la alegerile europarlamentare.

Pe același subiect:

Claudiu Târziu (AUR), avertisment puternic, de la Baia Mare: Împotriva României cresc forțele răului. Nu putem să acceptăm fără să ridicăm un steag, fără să ne opunem!

Claudiu Târziu (AUR), apel la unitate, de la Bistrița: Țara noastră trece printr-o mare cumpănă. Este nevoie ca APĂRĂTORII patriei române să se unească și să lupte împreună

Claudiu Târziu (AUR), la Târgu Mureș: Trebuie să ne ridicăm în picioare! Să punem punct umilinței la care suntem supuși și să începem reconstrucția României

Claudiu Târziu (AUR), la Alba Iulia: Deciziile luate la Bruxelles și acceptate cu capul plecat la Bucuresti ne costă pe toți

Claudiu Târziu, la Țebea: Patrioții AUR se vor lupta la Bruxelles pentru pace, libertate și suveranitate. Este legământul nostru pentru țară


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost